Home » , , » Θα απολογηθούν τώρα τα ακροδεξιά σκουπίδια που εργαλειοποίησαν πολιτικά ένα φρικτό έγκλημα;

Θα απολογηθούν τώρα τα ακροδεξιά σκουπίδια που εργαλειοποίησαν πολιτικά ένα φρικτό έγκλημα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 | 8:19 μ.μ.


Του Κώστα Μ.

Ισως το έγκλημα που εργαλειοποιήθηκε τόσο πολύ πολιτικά τα τελευταία χρόνια, απ' όλη την ελληνική ακροδεξιά ήταν αυτό που έγινε στα Γλυκά νερά. Ολα τα πολιτικά σκουπίδια θεώρησαν ότι βρήκαν την χρυσή ευκαιρία να προπαγανδίσουν την νομιμοποίηση της οπλοκατοχής, να δηλητηριάσουν με μίσος ενάντια σε μετανάστες και οικονομικούς πρόσφυγες όλη την ελληνική κοινωνία.

Τα κτήνη που δολοφόνησαν με τέτοιο φρικτό τρόπο την 20χρονη Καρολάιν, τα καθάρματα που άφησαν ορφανό ένα μικρό παιδάκι, οι εγκληματίες που αφαίρεσαν την ζωή της νεαρής κοπέλας αποδείχτηκε ότι είχαν όνομα. 

Λέγεται Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος και ήταν ο άντρας της δολοφονημένης -πιθανόν να υπάρχουν και συνεργοί του.

Είναι το άτομο  που σκότωσε την γυναίκα του, την άφησε νεκρή δίπλα στο μωρό τους, έπνιξε τον σκύλο του, θρηνούσε στην κηδεία του θύματός του, και όλα τα ΜΜΕ, εξέφραζαν στην συμπαράστασή τους στο δράμα που υποτίθεται  βίωνε ο 32χρονος πιλότος.

Τελικά τα στοιχεία ήταν τόσο ακλόνητα σε βάρος του, που αναγκάστηκε -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- να ομολογήσει ότι αυτός δολοφόνησε την γυναίκα του. (Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις).

Αν ξεκαθαριστεί ότι δεν είχαμε ληστεία και δολοφονία με δράστες αλλοδαπούς, και το έγκλημα διέπραξε ο άντρας της 20χρονης, δεν πρέπει να ζητήσουν συγνώμη όσοι/ες έσπευσαν να εργαλειοποιήσουν πολιτικά αυτό το έγκλημα; 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

17 Ιουνίου 2021 στις 10:31 μ.μ.

Εμείς το είπαμε από την αρχή. Στην οπλοκατοχή και οπλοφορία να μη χαλάσουμε χατίρι στα φασιστόμουτρα. Θανατική ποινή για τους ναζί, τους χειρότερους εγκληματίες όλων των εποχών.
Το τι γράφει ο κόσμος για τη Λατινοπούλου, το Τζήμερο, τους ακροδεξιούς που πήγαν να καπηλευτούν το έγκλημα μπορείτε να το δείτε στο twitter. Και όσοι τους τα ψέλνουν έχουν απόλυτο δίκιο.
Προέχει τώρα να μην υπάρξει νέο θύμα ενδοοικογενειακής βίας. «Δεν είμαστε όλες, λείπουν οι δολοφονημένες». Δικαιώνονται κι όσοι υποψιάστηκαν από την αρχή, λόγω των αντιφατικών και παράλογων που έλεγε, τον πλούσιο εγκληματία, που σκότωσε τη γυναίκα του. Βλέπετε κάνουν και οι ντόπιοι εγκλήματα μάλιστα οι πλούσιοι. Θανατική ποινή λοιπόν;
Εμείς δε θα αποπροσανατολιστούμε. Δε θα βάλουμε το μπάτσο στο σπίτι μας, γιατί οι δεξιοί είναι καθάρματα.
Για τη γυναικοκτονία έχουμε πει. Είναι μάστιγα. Χρειάζεται πρώτα και κύρια να χτυπηθεί ο φασισμός, ο σωβινισμός. Αυτή η άθλια νοοτροπία που λέει «η δε γυνή ίνα φοβείται τον άντρα».
Οι σχέση πρέπει να βασίζεται στην αγάπη, το σεβασμό. Άπαξ και το τομάρι σηκώσει χέρι, κόψτε του το και φύγετε αμέσως. Γιατί αν το έκανε μια, θα το επαναλάβει. Μιλήστε τη ίδια στιγμή, χρειάζεστε επειγόντως βοήθεια.
Η (ανήλικη όταν παντρεύτηκε) Καρολάιν έγινε σάκος του μποξ. Ο πιλότος είναι ταυτόχρονα και φονιάς. Επομένως όχι μόνο πιλότος, πλούσιος έλληνας, αλλά δολοφόνος, κάθαρμα. Ομολόγησε. Άργησαν λίγο, αλλά τα βρήκαν τα στοιχεία.
«Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11 Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 32χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του».
Να υποθέσουμε πως τα ΜΜΕ θα προσπαθήσουν να ξεπλύνουν τον εγκληματία; Πήγαν να τα φορτώσουν σε αλλοδαπούς μαζί με τα ακροδεξιά καθίκια.
Γιατί ο πλούσιος έχει ένα στρατό ηλιθίων πίσω του που τον στηρίζουν. Όμως εδώ, είπαμε, έχουμε άντρα να δολοφονεί άγρια τη γυναίκα του. Και δυστυχώς δεν είναι μόνο πλούσια αποβράσματα, είναι και λούμπεν που μπορεί να κάνουν κάτι τόσο αποτρόπαιο.
Είναι η άθλια σοβινιστική νοοτροπία, η ακροδεξιά αντίληψη, όχι μόνο των τεράτων σαν Τζήμερο, αλλά των ηλιθίων σαν τη Λατινοπούλου. Που δε εννοούν να καταλάβουν πως τον εγκληματία μπορεί τελικά να τον έχεις στο σπίτι σου, να τρως, να κοιμάσαι μαζί του.
Η εγκληματικότητα έχει αιτίες. Κι όσο δεν τις βλέπουμε, τόσο θεριεύει. Γιατί δεν είναι μόνο η ανθρωποκτονία παράνομη. Είναι ο ξυλοδαρμός, η απειλή, ο βιασμός, χίλια δυο πράγματα που γίνονται μέσα στα σπίτια των «νοικοκυραίων».
Γι αυτό δεν κάνει τίποτε η οπλοφορία και η μπατσοκρατία. Χρειάζεται Παιδεία, Πολιτισμός. Να προωθείται η Ισότητα, η Αλληλεγγύη, ο Αλληλοσεβασμός. Αλλά που να καταλάβουν οι φασίστες…

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger