Home » , » Παρακρατικός με την ανοχή των μπάτσων δολοφονεί συντρόφισσα στην Σμύρνη

Παρακρατικός με την ανοχή των μπάτσων δολοφονεί συντρόφισσα στην Σμύρνη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 | 8:49 μ.μ.

Ενας παρακρατικός - εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία- εισέβαλε στα γραφεία του  Κόμματος της Δημοκρατίας των Λαών,  HDP, στην Σμύρνη και δολοφόνησε έν ψυχρώ την συντρόφισσα Ντενίζ Ποϊραζ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που υπάρχει στο ιστότοπο AYLAK Politiki Kouzina είναι φανερό ότι ο δολοφόνος είχε την κάλυψη των αστυνομικών δυνάμεων που έλεγχαν εξονυχιστικά όσους έμπαιναν μέσα στα γραφεία του κόμματος:

Αρρώστησε η μητέρα της Ντενίζ σήμερα το πρωί. Δεν αισθανόταν καλά να πάει μέχρι το γραφείο του HDP όπου εργαζόταν ως βοηθός κτιρίου. Είπε η Ντενίζ πως μπορεί να αναλάβει τη θέση της μάνας της για μια μέρα, και να τακτοποιήσει αυτή το κτίριο, που μέσα εκεί «στεγάζονταν» τα όνειρα ενός μεγάλου αγώνα. Η Ντενίζ είπε πως αυτή μπορεί να φτιάξει το τσάι που θα έμενε ζεστό όλη τη μέρα για τους συντρόφους και τις συντρόφισσες του HDP οι οποίοι συνέχιζαν να επισκέπτονται το γραφείο πάρα τις απειλές φυλάκισης και φυσικής εξόντωσης.

Θα είχε σίγουρα την ταυτότητα της μαζί. Γνώριζε όπως όλοι οι μπάτσοι θα την ελέγξουν εξονυχιστικά πριν πατήσει το πόδι της στο γραφείο. Μπροστά στο κτίριο περίμενε μια αστυνομική μονάδα ελέγχου, η οποία φύλασσε επί 24ώρου βάσης όλους και όλες που έμπαιναν και έβγαιναν από εκεί. Έτσι, μπήκε η Ντενιζ να ξεκινήσει την δουλειά της.

Λίγο μετά από την Ντενιζ, μπήκε όμως ένας άντρας στο ίδιο κτίριο χωρίς να του γίνει καμία σωματική έρευνα. Οι μπάτσοι έκαναν τα στραβά μάτια όταν αυτός δολοφόνος περπάτησε μέσα στα γραφεία του HDP με ένα όπλο στη τσέπη του, έκαναν στραβά ματιά όταν πήρε ομήρους, όταν έβαλε φωτιά στο κτίριο. Οι μπάτσοι έμειναν απαθείς μέχρι να πυροβολήσει και να δολοφονήσει ο φασίστας την Ντενίζ με το όπλο που του «γέμισε» το κράτος.

Καλό σου ταξίδι Ντενίζ. Ξέρουμε πολύ καλά ποιοι σε δολοφόνησαν, ξέρουμε πολύ καλά σε ποιους δεν θα υπακούσουμε ποτέ, και εναντίον ποιων θα συνεχίσουμε να πολεμούμε.

Καλό σου ταξίδι Ντενίζ, έχουμε πολλά να διεκδικήσουμε

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger