Home » , » K. Κυρανάκης: IQ πρωτόζωου.

K. Κυρανάκης: IQ πρωτόζωου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 | 7:47 μ.μ.

Του Κώστα Μ.

Να δεχθούμε ότι κάποιοι εθνοπατέρες έχουν το ακαταλόγιστο, στερούνται την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα και τους ξεφεύγουν "μαργαριτάρια" που προκαλούν. 

Μπορεί να συμβεί αυτό και σε έναν βουλευτή ο οποίος δεν έχει την δυνατότητα να συντάξει μια γραπτή ομιλία του, αλλά ο ίδιος βρήκε που οφείλεται η ανεργία στους νέους. Στον λόγο ότι "δεν κάθονται να κάνουν μία σωστή δόμηση βιογραφικού".

Η περιέργεια μου, όμως είναι άλλη. Στον κύκλο τους, ένας από τους τέσσερις συνεργάτες που πληρώνει ο ελληνκός λαός για κάθε βουλευτή, ο κομματικός περίγυρος τους, ή κάποιος απ' το κοινωνικό τους περιβάλλον, δεν βρίσκεται για να τους προστατεύσει, ώστε να μην γίνονται αντικείμενα χλευασμού;

Εγραφα χτες για το πανηγύρι που στήθηκε στο twitter με αφορμή την τοποθέτηση στην βουλή του τιτανομέγισμου Κ. Κυρανάκη για το νομοσχέδιο Χατζηδάκη.

Και αντί κάποιος/α ομοϊδεάτης του Κυρακάκη να του συμπαρασταθεί, τον άφησαν αχαλίνωτο να εκτίθεται ανεπανόρθωτα, εξοργίζοντας τους χρήστες του διαδικτύου με την συμπεριφορά του.  

Την αμήχανη απάντηση στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε ο βουλευτής της Ν.Δ. την βλέπουμε στην αρχική φώτο,  

Αντί για δικό μας σχολιασμό ελάχιστα απ' τα δεκάδες σχόλια που υπήρξαν.

 Θα έπρεπε να ντρέπεστε που μετέρχεστε ανθρώπους καρκινοπαθείς για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα. Και θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι οι καρκινοπαθείς έχουν ανάγκη κάποιον καθημερινά δίπλα τους. Λίγη αιδώς πια! Αλλά ποιος την έχασε για να τη βρείτε εσείς

Το ξέραμε ότι είστε ξεδιάντροπα, αναίσθητα ανθρωπάκια, αλλά τόσο πολύ ρε μαλάκα που δεν ντρέπεσαι να κουνάς το δάχτυλο σε εργαζόμενους που έχουν χάσει τις κηδείες των δικών τους για να μη χάσουν τη δουλειά τους, ενώ εσύ η μόνη δουλειά που ξέρεις είναι η δημόσια ξεφτίλα; Έλεος πια

Βάζεις μπροστά τον καρκίνο για το παντεσπάνι σου. Ο εμετός σε βλέπει και ξερνάει.

Σκάσε ρε βλαμμένε επιτέλους. Έχεις δουλέψει εσύ ποτέ στη ζωή σου γτχσ; Πες είπα μαλακία γιατί είμαι εντελώς στόκος και ζήτα συγγνώμη, βλακόμετρο, IQ πρωτοζωου.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger