Home » , , » Επισημάνσεις

Επισημάνσεις

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 | 6:02 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κούτσουρα της ΝΔ, που τολμάτε να ειρωνεύεστε το μαθητή, που αν και αρίστευσε, δεν μπήκε στη σχολή που ήθελε - και κατ' επέκταση όλα τα παιδιά που αδικήθηκαν από τη συμμορία σας, βγάλτε το σκασμό, γιατί έχετε για υπουργό παραπαιδείας ένα ντουβάρι, ένα τούβλο. Σπούδασε στο εξωτερικό με τα λεφτά του πατέρα της, οπότε σκάστε! Και μάθετε πως το να περνάς σε σχολή που είναι σε άλλη πόλη από αυτή που μένεις, δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στους γονείς που δεν έχουν για ενοίκια κλπ.

Αφού απαντήσαμε στα τρολλάκια, να ασχοληθούμε τώρα με εξωτερικές ειδήσεις.

Η πρώτη θάφτηκε αμέσως, καθώς οι δεξιές πατσαβούρες έκαναν το λάθος να γράψουν ότι “ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Ζαν Άσελμπορν θέτει θέμα παραμονής της Ουγγαρίας στην ΕΕ. Προτείνει σχετικό δημοψήφισμα και επειδή ο θεσμός δεν υπάρχει να εισαχθεί”.

Ώστε δεν μπορούν άλλες χώρες να διώξουν χώρα από τη ΕΕ ό,τι και κάνει αυτή; Οπότε η ΝΔ και οι “μένουμε δούλοι στην Ευρώπη” μας έλεγε μαλακίες, όταν έλεγε πως τάχα θα μας έδιωχναν από την ΕΕ.

Εδώ οι Εγγλέζοι θέλουν να φύγουν οι ίδιοι και δεν τους αφήνουν οι Γερμαναράδες.

Όσο για το δημοψήφισμα, καλό ανέκδοτο. Φυσικά δεν πρόκειται να γίνει. Το λέγε απλά να το ακούσει ο Ούγγρος φασίστας. Γιατί, αν πούμε να φύγει η Ουγγαρία, θα αρχίσει να ξηλώνεται η ΕΕ, κι αν βγει να μείνει με αυτά που κάνει ο ακροδεξιός φιδές, πάλι θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου καθώς κανείς δεν θα πάρει πια σοβαρά τις αποφάσεις των Βρυξελλών και του Βερολίνου.

Θα είχε πολύ πλάκα πάντως, αν τολμούσαν κάτι τέτοιο.

Η δεύτερη είδηση είναι αφιερωμένη στους μαλάκες ρεφορμιστές. Που εξ αιτίας τους έχουμε τον Κούλη και τη συμμορία του, να παρασιτούν.

Ακροδεξιό σκουλήκι, πήρε πτυχίο συκοφάντη.

“Γνωστός Βρετανός ακροδεξιός υποχρεώθηκε να καταβάλει 100.000 στερλίνες σε νεαρό Σύρο πρόσφυγα”.

100.000 λίρες; Έεετσι, να πονάει και να τσούζει.

Η βρετανική δικαιοσύνη καταδίκασε σήμερα γνωστό Βρετανό ακροδεξιό, τον Τόμι Ρόμπινσον, να πληρώσει αποζημίωση 100.000 στερλίνες (116.680 ευρώ) σε νεαρό Σύρο πρόσφυγα που τον μήνυσε για δυσφήμιση”.

Το ακούς Αλέξη; Τον εθνικό ρουφιάνο τι του έκανες, που σε συκοφάντησε; Τον έκανες βουλευτή! “Μπράβο”!

Συνεχίσουμε με την είδηση γιατί είναι ενδιαφέρουσα.

“Τον Οκτώβριο του 2018, ο Τζαμάλ Χιτζάζι είχε δεχθεί επίθεση από συμμαθητές στην αυλή του σχολείου... Η επίθεση είχε μαγνητοσκοπηθεί...”

“Χούλιγκαν, ιδρυτής της Λέγκας της Αγγλικής Άμυνας, ακροδεξιά οργάνωση που ισχυρίζεται πως μάχεται κατά της ισλαμιστικής απειλής, ο Τόμι Ρόμπινσον ή Στίβεν Γιάξλεϊ-Λένον, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, είχε αναρτήσει λίγο αργότερα στο Facebook δύο βίντεο στα οποία δήλωνε ότι ο Τζαμάλ “δεν ήταν αθώος και ότι επιτίθετο βίαια στις μικρές Αγγλίδες του σχολείου του””.

Φυσικά έλεγε ψέματα. Ο Σύριος πρόσφυγας ήταν θύμα ρατσιστικής επίθεσης, κι αυτοί τον έβγαλαν θύτη! Μάλιστα οι συνέπειες της συκοφαντίας, όπως καταλαβαίνουμε, είχαν καταστροφικές επιπτώσεις για το αθώο έφηβο από τη Συρία.

Δεν είναι η πρώτη φορά; Αυτή τη φορά όμως ο Σύριος τους τσάκισε τους ρατσιστές.

“Η δικαιοσύνη με την απόφασή της δικαίωσε τον νεαρό Σύρο, επιδικάζοντας του αποζημίωση και τόκους 100.000 στερλινών (116.680 ευρώ)”.

“Χρειάστηκε πολύ κουράγιο στον πελάτη μας, Τζαμάλ Χιτζάζι, για να συνεχίσει την αγωγή του για δυσφήμιση σε βάρος ενός ακροδεξιού και αντι-ισλαμιστή ακτιβιστή, τόσο εξέχοντος όσο ο Στίβεν Γιάξλεϊ – Λένον” είπε ο δικηγόρος του νεαρού πρόσφυγα.

Εκεί στο documentonews, ωραία τα γράφετε, πείτε μας όμως τι ακριβώς έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ναζί της Χρυσής Αυγής και τα γαλάζια ασπόνδυλα, που είπαν παρόμοια ψέματα και πολύ χειρότερα; Γι αυτό η αφιέρωση. Ούτε καν τη δίκη που άρχισε ο Σαμαράς, δεν τελειώσανε. Ούτε καν αυτό! Μετά γιατί είναι άφαντοι; Έλα ντε!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger