Home » , » Του καύσωνα και της μπανανίας.

Του καύσωνα και της μπανανίας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 | 11:04 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Είναι άλλο να γράφουν ανοησίες από τον καναπέ τους τα γαλάζια τρολλ κάτω από το κλιματιστικό, κι άλλο να δουλεύεις έξω με τέτοιο καύσωνα.

Μπορεί τα δουλάκια των αφεντικών να ειρωνεύτηκαν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να μην δουλεύουν οι εργαζόμενοι σε τέτοιες απάνθρωπες συνθήκες, που θυμίζουν φούρνο στο Άουσβιτς, αλλά τελικά η γαλάζια συμμορία την υιοθέτησε... μισή. Έτσι εξαρτάται από τα αφεντικά, αν θα ψήσουν ή όχι τους είλωτες.

Άμεσα μέτρα προστασίας των εργαζομένων από τον καύσωνα απαιτούν τα Συνδικάτα, ώστε να προστατευτεί η υγεία των εργαζομένων μέσα στους χώρους δουλειάς.

Αλλά ο καπιταλισμός απαιτεί να παράγουν συνέχεια οι σκλάβοι, ανεξάρτητα αν παγώνουν ή ψήνονται. Τι να κάνουν τα κλιματιστικά τα λεωφορεία από τη Λειψία; Το κρέας μπορεί να σοτάρεται στην κατσαρόλα πριν μπει στο φούρνο.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο. Δεν το βοήθησε κανείς, είπε. Καλύτερα. Κάποιοι θα έπαιρναν χρυσό στο τένις, αν δεν γλιστρούσαν στα σάλια.

Θυμίζουμε πως οι Ολυμπιακοί αγώνες καταργήθηκαν από το Χριστιανό Αυτοκράτορα Θεοδόσιο γιατί ήταν προς τιμή του Δία. Κατά τα άλλα οι παπάδες έπεισαν όλους τους Νεοέλληνες για το “Ελληνοχριστιανικό ιδεώδες” όταν Χριστιανισμός και Ελληνισμός ήταν εντελώς αντίθετα μεταξύ τους!

Γυναικοκτονία και μεγάλη των μπάτσων σχολή. Με καθηγητή το Μπαλάσκα και αριστούχο φονιά έναν από τη Δάφνη. Σκότωσε τη γυναίκα του και παραδόθηκε αμέσως. Οπότε 5 - 6 χρονάκια, ναι; Γλύτωσε τα ισόβια. Γι αυτό πρέπει να ακούμε την αστυνομία: Κάνεις ένα φόνο, να μην ξέρεις τι να κάνεις μετά;

Δεν τη σκότωσε επειδή ζήλευε. Τη σκότωσε, γιατί ήταν από τους πολλούς μαλάκες άντρες που νομίζουν πως είναι γυναίκες είναι “res” - πράγμα.

Κι όσοι πανηγυρίζουν, γιατί είναι Αλβανός, είναι ηλίθιοι και ρατσιστές. Δηλαδή ίδιοι με τους εγκληματίες που δέρνουν, βιάζουν και σκοτώνουν τις γυναίκες. Όπου πάντα “φταίει το θύμα”!

Ο Μπάμπης ο Φονιάς, ο δολοφόνος στη Δάφνη, ο πλούσιος στο Πακιστάν, είναι άντρες που σκότωσαν γυναίκες. Το καταλάβαμε; Άντρες. Ντροπή βέβαια για το φύλο μας, αλλά άντρες. Της αντρικής σχολής που λένε. Βρωμάει βαρβατίλα.

Αυτό το πολύ άσχημο να θεωρούμε πως μας ανήκει ο άλλος το έχουμε και με το Περιβάλλον. Το οποίο έχουμε βιάσει και σκοτώσει με ιδιαίτερα σαδιστικό τρόπο.

Το κίνητρο είναι η εξουσία. Το μεγάλο αφεντικό εξουσιάζει τους πάντες. Κι οι σκλάβοι, που φοβούνται να επαναστατήσουν, πρέπει να βρουν κάποιο να τον εξουσιάζουν κι αυτοί. Αυτός ο κάποιος συνήθως είναι η γυναίκα και τα παιδιά.

Εκεί θα ξεσπάσει ο λούμπεν. Γιατί είναι δειλός. Που να τολμήσει να τα βάλει με κείνον που του φταίει πραγματικά.

Κι ο πλούσιος άντρας από την άλλη μεριά πάλι θέλει να δείξει πως εξουσιάζει.

Όταν λοιπόν υπάρξει πραγματική Ισότητα ανάμεσα σε όλους, θα σταματήσουν οι γυναικοκτονίες.

Να πω δυο πράγματα για τη ζήλια. Το να ζηλεύετε είναι μαλακία. Το έχετε ξανακούσει, εντάξει, είναι όμως αλήθεια.

Το να κάνετε τη ζωή του άλλου κόλαση, δεν είναι δείγμα αγάπης. Στο τέλος και να μην έχει άλλον – άλλη, θα σας αφήσει γιατί της / του πρήζετε το συκώτι.

Δεν είναι όλοι μαζοχιστές. Κάποιοι – κάποιες κάνουν σχέση με σας για να περάσουν καλά. Φροντίστε λοιπόν να περάσετε καλά, αλλιώς θα φύγουν και θα κάνουν άγια.

Κι αν βρει κάποιος – κάποια άλλον ή άλλη, δώστε την ευχή σας και προχωρήστε τη ζωή σας. Θα βρείτε το έτερον ήμισυ. Κι αν όχι:

Πιο καλή η μοναξιά!
Από σένα να με πρήζεις.
Να γκρινιάζεις, μην αρχίζεις...
Πιο καλή η μοναξιά!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger