Home » , » Β. Χιώτης: Διευθυντής ρ/σ Σκάι: Δημοσιογραφία από τα lidi

Β. Χιώτης: Διευθυντής ρ/σ Σκάι: Δημοσιογραφία από τα lidi

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 | 9:18 μ.μ.

Του Κώστα Μ.

Χιουμοριστική και παραπολιτική η παρακάτω ανάρτηση, ταυτόχρονα όμως αντικατοπτρίζει και το επίπεδο των επιτελικών στελεχών των ΜΜΕ τα οποία έχουν αναλάβει την "ενημέρωσή" μας.

Ο λόγος τώρα για τον δημοσιογράφο Βασίλη Χιώτη. Ο κύριος αυτός ήταν για πολλά χρόνια ένας από τους βασικούς πολιτικούς συντάκτες του ΔΟΛ/ Αναγκάστηκε να παραιτηθεί από διευθυντής του ρ/σ "Βήμα fm", όταν ο ΣΥΡΙΖΑ τον κατάγγειλε για "δημοσιογραφική αλητεία" όταν από την ραδιοφωνική του εκπομπή είχε ισχυριστεί πως ο Αλέξης Τσίπρας είχε αγοράσει το σπίτι που αναφέρεται στη δήλωση «πόθεν έσχες» από πλειστηριασμό και πως έλεγε ψέματα όταν δήλωνε πως ζει σε σπίτι με ενοίκιο. Ηταν μια μια ολοφάνερη συκοφαντία και για τον Β. Χιώτη ήταν μονόδρομος να υποβάλλει την παραίτησή του. 

Ατομα όπως με τα "προσόντα" του κ. Χιώτη, "καταξιωμένοι επαγγελματίες" δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα βιοπορισμού. Βρέθηκε στην συνέχεια και είναι μέχρι σήμερα πλουσιοπάροχα αμειβόμενος διευθυντής του ρ/σ Σκάι 100,3.

Η πολιτική του αντίληψη, για να ονομάσουμε κομψά την γελοιότητά του, την παρακολουθούμε στο παρακάτω ηχητικό. 

Συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος της ιστοσελίδας thepressproject.gr, Κωνσταντίνος Πουλής ανεβάζει στην παρουσία του στο twitter ένα σατιρικό βιντεάκι στο οποίο χλεύαζε τους πρόσφατα διαδηλωτές-αντιεμβολιαστές. Κάνει ένα σκωπτικό τραγουδάκι και με το πρόσωπο του ειρωνεύεται τους αρνητές των εμβολιασμών.

Ο Β. Χιώτης το παίρνει και το παρουσιάζει σαν στιγμιότυπο από την συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών!

Ο διακεκριμένος δημοσιογράφος δεν κάνει το αυτονόητο που θα έκανε οποιοσδήποτε χρήστης του διαδικτύου
Ακόμα και να υποθέσουμε ότι δεν γνώριζε τον δημοσιογράφο που εμφανίζεται στο βίντεο, δεν βάζει σε μια μηχανή αναζήτησης το όνομα του δημιουργού που ανέβασε στο βιντεάκι για να διαπιστώσει πιο είναι το πρόσωπο που έκανε αυτό το τουιτάρισμα!!! 

Λογικό είναι μετά ο δημοσιογράφος Κώνσταντίνος Πουλής να του κάνει ψιλό γαζί.

Κι ο κύριος αυτός επαναλαμβάνουμε είναι διευθυντής του μεγαλύτερου σε ακροαματικότητα ενημερωτικού ραδιοσταθμού.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger