Home » , , » Η "Ελληνοφρένεια" για την "βαθιά ανήθικη, χυδαία, άθλια, ναζιστικής νοοτροπίας, αισχρή πράξη" του Κ. Μπογδάνου (Ηχητικό)

Η "Ελληνοφρένεια" για την "βαθιά ανήθικη, χυδαία, άθλια, ναζιστικής νοοτροπίας, αισχρή πράξη" του Κ. Μπογδάνου (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 | 5:18 μ.μ.

Συμπληρωματικά στην ανάρτηση του σ. mitsoy175, 

Παρακάτω, ακούμε τα πράγματα με το όνομά τους από ένα αστικό ΜΜΕ. κάτι που δεν είναι πολύ συνηθισμένο.  
Στο ηχητικό που παραθέτουμε από την ραδιοφωνική εκπομπή "Ελληνοφρένεια" αφορά την "βαθιά ανήθικη, χυδαία, άθλια και αισχρή πράξη" του Κ. Μπογδάνου, να στοχοποιήσει αγγελούδια 4-5 χρονών που πάνε νηπιαγωγείο.

Ο "ψεύτης", "κότα" και με "ναζιστική νοοτροπία" Κωνσταντίνος Μπογδάνος ο οποίος την μόνη διαφορά που έχει με τους ιδεολογικούς προγόνους του είναι "ότι φοράει γραβάτα ενώ η κουκούλα κανονικά παραμένει", υλοποιώντας "συνειδητή επιλογή του κυβερνητικού κόμματος", έριξε στην αρένα νήπια παιδάκια ξύνοντας τα ένστικτα "στην σαπίλα που απευθύνεται ο βουλευτής, στους ούγκανους, τους φασίστες και δολοφόνους", ενεργοποιώντας τους τα ακροδεξιά αντανακλαστικά.  

Τα σχεδόν επτά λεπτά που ακούμε, παρακάτω, από το ηχητικό της "Ελληνοφρένειας" μας απαλλάσσουν από περαιτέρω σχολιασμό της απίστευτα εμετικής αυτής Μπογδανιάς. Αξίζει μόνο να παραθέσουμε την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΚΚΕ η οποία σημειώνει μεταξύ άλλων: "Είναι προφανές ότι ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος, εξελίσσεται σε κατ’ επάγγελμα και κατά συρροή χαφιέ, με την παράνομη δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων και τη στοχοποίηση συγκεκριμένων ανθρώπων".

Στην ίδια κατεύθυνση και η ανακοίνωση από το ΜΕΡΑ25 η οποία  κάνει λόγο για «χρυσαυγήτικα, φρικιαστικά δημοσιεύματα». Δεν απέχει από την πραγματικότητα και η διαπίστωση του ΣΥΡΙΖΑ  ότι ο πρωθυπουργός δεν τολμά να διαγράψει τον βουλευτή του  γιατί «και ο Μητσοτάκης Μποδγάνος είναι». Το ΚΙΝΑΛ απ' την πλευρά του τονίζει ότι «η δημοσιοποίηση ονομάτων αλλοδαπών μαθητών νηπιαγωγείου από κυβερνητικό βουλευτή είναι μια άθλια, θρασύδειλη και ακροδεξιά πράξη. Χωρίς κανένα ελαφρυντικό».

 


Ρισκάρουμε να εκτιμήσουμε ότι οι σχετικές αναφορές από πολιτικές και συνδικαλιστικές συλλογικότητες να διαγράψει η Ν.Δ τον βουλευτή της και να βρεθεί δικαστικός λειτουργός να του ασκήσει ποινική δίωξη για την καταφανέστατη παραβατική συμπεριφορά του δεν θα έχουν καμιά τύχη. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 10:36 π.μ.

Προς τι η απορία; το Μπογκντάν είναι ουκρανικής προέλευσης.Εκλεκτικές συγγένειες...

16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 10:43 π.μ.

Δεν βρισκω λόγια να περιγραψω την γλιτσα του Μπογδάνου...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger