Home » , » Σαλιάρης ο υπουργός, πιο σαλιάρης όμως ο δημοσιογράφος!

Σαλιάρης ο υπουργός, πιο σαλιάρης όμως ο δημοσιογράφος!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 | 10:21 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αγαπητά, γαλάζια, νεοφιλελέ αποβράσματα, ψεύτες, υποταγμένοι, καθαρματάκια και ηλίθια σανοφάγα:

Ποτέ στα παγκόσμια χρονικά μια εταιρεία δεν έκλεισε, επειδή ασφάλισε τους εργαζόμενους της. Έκλεισαν εργοστάσια μέχρι και για γκόμενες, αλλά πάντα έφταιγαν ή τα αφεντικά ή η γενικότερη κατάσταση της αγοράς.

Ακόμα δεν θα μας πείτε εσείς από που θα ψωνίζουμε, τι θα τρώμε, τι θα φοράμε, με ποιους θα κάνουμε σεξ, κι αν θα εμβολιαστούμε. Για τίποτε που είναι προσωπικό, δε σας πέφτει λόγος, μαλάκες φασίστες.

Θεωρούμε πολύ σοβαρό λόγο – αιτία πολέμου να μην παραγγείλουμε από εταιρεία που μπερδεύει την εργασία με τη δουλεία.

Αυτά γενικά.

Ακούγοντας τα παράλογα μέτρα για την εστίαση είχα την απορία τι προηγούμενα έχει ο Μητσοτάκης με τα εστιατόρια και θέλει να τα κλείσει όλα. Ακούγοντας πως η e-food είναι του κολλητού του, κατάλαβα: Ρουσφέτι κάνει πάλι.

Για τα εστιατόρια που κλείνουν εξ αιτίας των μέτρων και τους χιλιάδες εργαζόμενους που μένουν άνεργοι, δεν ενδιαφέρονται τα κομματόσκυλα. Μην κλείσει η εταιρεία του κολλητού!

Πέρα από το ότι ισχύει η ειρωνική απάντηση “ξέρεις πόσοι σκλάβοι έχασαν τη δουλειά τους, όταν καταργήθηκε η δουλεία”, η συγκεκριμένη εταιρεία, η efood, χέστηκε στο τάλιρο τον καιρό της πανδημίας. Παρόλα αυτά ζήτησε από τους εργαζόμενους να μετατραπούν σε είλωτες.

Ναι το κάνουν κι άλλες εταιρείες και θα το κάνουν ακόμα περισσότερες χάρη στους δουλέμπορους Μητσοτάκη - Χατζηδάκη και Σία.

Επειδή λέμε τους υπουργούς κηφήνες, έχουν βαλθεί να κάνουν και δεύτερη δουλειά. Πολλοί έγιναν υπάλληλοι εταιρειών. Ο Χατζηδάκης διαφημίζει πχ όλους τους ανταγωνιστές της ΔΕΗ.

Τον Άδωνι μάλλον τον πήραν στην e-food. Πιθανό μερική απασχόληση. Είναι τουλάχιστον ασφαλισμένος;

Βγήκε και είπε ο αθεόφοβος πως το κατάπτυστο μήνυμα που έστειλε η εταιρεία ήταν fake news!

Άδωνι, αγόρι μου, μην είσαι τόσο σαλιάρης. Είχες και κορονοϊό... Η ίδια η εταιρεία παραδέχτηκε πως το μήνυμα στάλθηκε από στελέχη της, άσχετα αν έκανε πίσω μετά το κράξιμο.

Πιο σαλιάρης όμως ένας Αυτιάς. Πιο γλίτσας από τη πιο γελοιώδη γλίτσα. Τόσο γλίτσας που μόνο να τον δεις στην TV, αρκεί να γλιστρήσεις.

Όχι μόνο δεν είπε στον υπάλληλο – υπουργό “Τι λες ρε; Τι ήπιες και λες τέτοιες αρλούμπες;” αλλά κούναγε καταφατικά το κεφάλι συμφωνώντας με ό,τι κουταμάρα άκουγε!

Αυτός ο Αυτιάς τους ξεπερνά όλους και σίγουρα θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές, που θα πάρει κάτω από 20%.

Μετά αναρωτιούνται γιατί πατώνουν τα δελτία προπαγάνδας τους. Πολλά σάλια και σκατά. Αηδία κατάντησαν.

Εκείνο που τους έτσουξε όλους αυτούς ήταν η μαζική αντίδραση του κόσμου ακριβώς εκεί που πονάει τους πλούσιους ανθρωποφάγους περισσότερο: Στο κέρδος.

Δεν ξαναπαίρνουμε από σας. Αφού έτσι κι αλλιώς οι εργαζόμενοι όχι μόνο δεν κερδίζουν, αλλά χάνουν, ενώ ξεπατώνονται στη δουλειά!

Κι εδώ θέλουμε να καταλήξουμε: Αυτό που κερδίζει το αφεντικό, το χάνει ο εργαζόμενος και αντίστροφα. Ο καπιταλιστής, αγάπη μου, είναι στην ουσία μαυραγορίτης. Όσα και να πάρει θέλει περισσότερα, μάλιστα θα εκμεταλλευτεί την κρίση, την πανδημία, την καταστροφή, για να αισχροκερδήσει.

Ο κόσμος πρέπει να αποκτήσει Ταξική Συνείδηση. Τότε θα μπει το νερό στο αυλάκι.

Εμείς παλεύουμε για τους εργαζόμενους, οι δεξιοί για τα αφεντικά.

Εσύ εργαζόμενε, διάλεξε πλευρά και αυτή τη φορά διάλεξε σωστά.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger