Home » , , » Σφοδρό χτύπημα στην "ενσωματωμένη" ενημέρωση από τους χρήστες των social media

Σφοδρό χτύπημα στην "ενσωματωμένη" ενημέρωση από τους χρήστες των social media

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 | 10:14 μ.μ.

Απ' τις πιο θετικές ειδήσεις είναι αυτή που μας δείχνει πόσο αποτελεσματικές μπορεί να είναι οι μαζικές αντιδράσεις των χρηστών στα social media. Φυσικά σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσουν την οργανωμένη πάλη που δίνεται στους τόπους δουλειάς και στους δρόμους του αγώνα, αλλά δεν πρέπει να υποτιμούμε καθόλου και αυτές τις παρεμβάσεις.

Το ότι μέσα σε λίγες ώρες υπήρξαν σχεδόν 39.000 τοποθετήσεις, στο hashtag #cancel_efood στο Twitter, σχεδόν όλες επικριτικές για την Efood ανάγκασε την εταιρεία να εκδώσει μια υποκριτική απολογητικού χαρακτήρα ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για λανθασμένη επικοινωνία την οποία και αποδοκιμάζει. Δεν έπεισε κανέναν/ια γι' αυτό οι διαγραφές προσωπικών λογαριασμών από την πλατφόρμα της εταιρείας έχουν πάρει την μορφή χιονοστιβάδας.  

Αυτό που επίσης είναι πολύ σημαντικό είναι τα πλήγματα που δέχεται από το διαδίκτυο η "ενσωματωμένη" στο πολιτικό σύστημα δημοσιογραφία. Το είδαμε με τα Μπογδάνεια κατορθώματα το επιβεβαιώνουμε σήμερα με τις αντιδράσεις στην εργασιακή γαλέρα των efood.


Ο αποπροσανατολισμός και η χειραγώγηση από την Πετσωμένη ενημέρωση δέχεται σφοδρά χτυπήματα από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και αυτό μόνο σαν θετικό γεγονός μπορείς να το εκτιμήσεις.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger