Home » , , » Οι εξοργιστικές "αποκαλύψεις" και "ιατρικές γνώσεις" του Μπάμπη του Σουγιά" (Βίντεο)

Οι εξοργιστικές "αποκαλύψεις" και "ιατρικές γνώσεις" του Μπάμπη του Σουγιά" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 | 6:23 μ.μ.


Οχι απλώς δεν περιγράφονται οι τύποι, στους οποίους ο "σοφός" ελληνικός λαός ανέθεσε να καθορίζουν τις τύχες και τις ζωές μας, αλλά και με τα λεγόμενά τους μας οδηγούν να εντοπίσουμε την αδυναμία μας να χρησιμοποιήσουμε τις κόσμιες διατυπώσεις καθώς απευθύνουμε δημόσιες τοποθετήσεις.

Ακούστε τι μας λέει στο παρακάτω βίντεο ο Μπάμπης ο Σουγιάς και πείτε μας αν δεν σας έρχεται στο μυαλό το γνωστό: "Τί ψηφίσατε ρε μαλάκες;"!

Αυτός ο γαλάζιος εθνοπατέρας, μην μπορώντας να αποβάλλει το γονίδιο της "ερευνητικής δημοσιογραφίας" που έκανε, σαν μισθοδοτούμενος του Αλαφούζου, προχωράει  καθημερινά σε νέες "ανακαλύψεις" που μας ανακοινώνει.

Με αρκετές μαλακίες του μπορεί να γελάμε, τώρα όμως εξαγριωνόμαστε! Δεν μπορεί ο άθλιος, Μπάμπης Παπαδημητρίου να χαρακτηρίζει ¨ψευτοπρόβλημα" το οποίο ανακάλυψε η αντιπολίτευση, την έλλειψη ΜΕΘ και να προσβάλλει τους ηρωικούς μας γιατρούς του ΕΣΥ. Γιατί μόνο προσβολή είναι τα λεγόμενα του ότι διασωληνώνουν ασθενείς με κωρονοϊό εκτός ΜΕΘ, όχι γιατί αυτές δεν υπάρχουν, αλλά γιατί έτσι κρίνουν οι γιατροί!   

Και συμπληρώνει ο απίστευτος αυτός νεοδημοκράτης βουλευτής: "Πότε αποφασίζει ο εντατικολόγος να μπει κάποιος στην ΜΕΘ; Οταν έχει χάσει κάθε ελπίδα. Εκεί είναι σαν να τον παραδίδει στον Θεό και πριν τον παραδώσει τον πάει στην ΜΕΘ!!!


Αντέχουν κάποιο σοβαρό σχολιασμό οι "αποκαλύψεις" και "ιατρικές γνώσεις" του Μπάμπη του Σουγιά; Μόνο "γαλλικά" του αξίζουν ...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger