Home » , » Μια απ' τις συνηθισμένες λεκτικές ηλιθιότητες του Μητσοτάκη ή η διαπίστωση του πηγάζει από κάπου αλλού; (Βίντεο)

Μια απ' τις συνηθισμένες λεκτικές ηλιθιότητες του Μητσοτάκη ή η διαπίστωση του πηγάζει από κάπου αλλού; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 | 5:27 μ.μ.

Πριν κάποιο καιρό είχαμε μια ανάρτηση την οποία τιτλοφορούσαμε "Γεωργιάδης, Φρουζής, Λιγνάδης. Τρεις τύποι, φίλοι του Μητσοτάκη, με ένα κοινό: Την ροπή τους στην σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων παιδιών" και στην οποία αναρωτιόμασταν: "Τι διάολο, πολύ προσπάθεια κατέβαλε ο πρωθυπουργός για να διαλέξει τους φίλους του ή συμβαίνει κάτι που δεν γνωρίζουμε;".

Τώρα πια και αυτό που ακούσαμε να μας λέει σήμερα από το βήμα της βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας φέρνει σε αμηχανία τι πρόταση να βάλουμε, συνοδευόμενη από ερωτηματικό, για να την σχολιάσουμε! Θα το προσπαθήσουμε όμως.

Ακούστε το παρακάτω βιντεάκι τι ακριβώς είπε ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας σε συνεδρίαση του κοινοβουλίου: «Το στερεότυπο του αγνώστου, που προσφέρει καραμέλες στα παιδιά για να τα κακοποιήσει, δεν ανταποκρίνεται ΔΥΣΤΥΧΩΣ στην πραγματικότητα»!!!.

Αυτονόητο είναι ότι αυτή η πρόταση θα ξέφυγε από το στόμα του πρωθυπουργού. (Εχουμε την περιέργεια να δούμε αν θα γραφτεί στα πρακτικά της βουλής). Είναι όμως σίγουρο ότι πρόκειται για μια απ' τις συνηθισμένες λεκτικές ηλιθιότητες του πρωθυπουργού ή πηγάζει από κάτι άλλο αυτή η διατύπωση;   


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger