Home » , » «Με μια κάρτα μέλους της ΝΔ, δώρο ένας ανήλικος σεξουαλικός σκλάβος».

«Με μια κάρτα μέλους της ΝΔ, δώρο ένας ανήλικος σεξουαλικός σκλάβος».

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 | 9:26 μ.μ.


Γράφει ο mitsos175

Τα γαλάζια αποβράσματα είναι σε πανικό. Η εγκληματική συμμορία της ΝΔ καταποντίζεται, λόγο επιδημίας της ακρίβειας και των δεκάδων χιλιάδων θανάτων καθώς και των μυριάδων σκανδάλων, όποτε οι πετσωμένοι πρέπει να πουν πάλι το παραμύθι των γκάλοπ. Νέες δημοσκοπήσεις μαϊμού που φαίνεται όμως η απάτη. Πχ Δήθεν η Νέα Δικτατορία προηγείται, αλλά δε θέλουν να γίνουν εκλογές. Γιατί κάντε, αν σας βαστάει. Αν γίνουν, θα πάθει χειρότερα από τη νίλα του Λοβέρδου που τον είχαν σίγουρα πρώτο.

Δε θα ασχοληθούμε άλλο προς το παρόν με τη νοσηρή φαντασία του κάθε βολεμένου κομματόσκυλου, δεν αξίζει τον κόπο. Θα ξεκαρδιστούμε στο γέλιο το βράδυ των εκλογών που θα τους τρίψουμε ξανά τα ψέματά τους στη μούρη. Περιττό βέβαια να πω πάλι πως δε σωζόμαστε με εκλογές, αλλά με Επανάσταση. Μόνο έτσι φεύγει η βρωμιά, η σαπίλα.

Μια ερώτηση τώρα στο μπάτσο. Πες μου ρε μπάτσε, πόσο περήφανος αισθάνεσαι που αφήνεις ανενόχλητο τον παιδεραστή και πιάνεις το φοιτητή που διαμαρτύρεται για τον ανώμαλο τοκογλύφο; Τα ντουβάρια είναι πιο σημαντικά από τα παιδάκια, αφού όποιος πάει να γκρεμίσει τοίχο συλλαμβάνεται ενώ όποιος βιάζει παιδιά, διορίζεται ή παίρνει προαγωγή! Ωραίο μήνυμα δίνει η κυβέρνηση στους παιδεραστές. «Με μια κάρτα μέλους της ΝΔ ένα παιδάκι της επιλογής σας για να το βιάσετε».

Να μπαίνουν φυλακή οι ανεμβολίαστοι ζητάνε οι ναζί. Τα κτήνη που κατέστρεψαν τη χώρα μας χρεοκόπησαν και μας σκοτώνουν καθημερινά. Εμβόλιο είχε κάνει τελικά ο παπάς που πέθανε από κορωνοϊό, ενώ οι ΑΡΔ είπαν πως ήταν ανεμβολίαστος, είπαν συγγενείς του. Στο μεταξύ πνίγηκαν άνθρωποι τον 21ο αιώνα από μια βροχή στην Ελλάδα που οι βροχές είναι σπάνιες και όχι ιδιαίτερα σφοδρές, αλλά οι ΑΡΔ σκοτίστηκαν. Για μετρήσει ο θάνατος κάποιου πρέπει 1) να έχει κορωνοϊό, 2) να είναι ανεμβολίαστος. Αλλιώς θα αναστηθεί! Μακάρι να ανασταίνονταν οι νεκροί, αλλά ο Λάζαρος και ο Ιησούς δεν μας είπαν το μυστικό.

Σα σήμερα έφυγε ο μεγάλος προφήτης Τζίμης Πανούσης. Ήμουν ο μοναδικός ακροατής του Δούρειου Ήχου. Κρίμα που δεν είναι μαζί μας να σχολιάσει τα παλαβά που γίνονται, να τον στείλουν πάλι στα δικαστήρια τα ακροδεξιά καθάρματα, οι μπάτσοι, οι κηφήνες. Ή να του στείλουν μπράβους με μια σαλταρισμένη. Να θυμάστε πως «όσο ανακατεύεις τον Πορτοσάλτε, τόσο βρωμάει». Κάποιος πάντως έπρεπε να εκφράσει τους κοπρολάγνους και αυτό κάνει η ΝΔ. Χειρότεροι φυσικά αλήτες είναι οι Κιναλήτες που λένε «ό,τι πει ο Κούλης». Το ότι είναι τσόντα της το ΚΙΝΑΛ είναι η χειρότερη τιμωρία που μπορώ να σκεφτώ. Δεν θα ασχοληθώ όμως άλλο με πεθαμένους.

Θα πω όμως δυο λογάκια στον Αλέξη που κάνει ό,τι μπορεί να μείνει στην εξουσία ο Μητσοτάκης. Δε βλέπω όμως να τα καταφέρνει στο τέλος, γιατί υπάρχει πολύ αγανάκτηση και θα σκάσει το νέο Μνημόνιο στα χέρια του Τσίπρα. Είπε λοιπόν πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στη δουλειά λόγω κορωνοϊού. Ποια είναι όμως η δουλειά του; Να κάνει αντιπολίτευση! Καλά, ρε Αλέξη, πόσα χρόνια έχετε κορωνοϊό στο ΣΥΡΙΖΑ; Ούτε πριν κάνατε τίποτα. Άσε που για να κάνεις τέτοια αντιπολίτευση που έκανες την κάνεις κι από το κρεβάτι. Φιλάκια σε όλους εμβολιασμένους, ανεμβολίαστους και προσεχώς ανεμβολίαστους, σ αυτούς που σε λίγο θα λήξει η δόση τους και θα φάμε πρόστιμο. Γι αυτό δεν εμβολιάζονται, θυμίζει ΕΝΦΙΑ το εμβόλιο. Όταν λήξει η δόση, μπαίνει πρόστιμο!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger