Home » , » Μην ανακατεύεις τους νεοδημοκράτες ρε συ! Βρωμάνε!

Μην ανακατεύεις τους νεοδημοκράτες ρε συ! Βρωμάνε!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 | 11:27 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Θα μιλήσω για νεογιδοκράτες, οπότε αν τυχόν τρώτε, σταματήστε.

Το πρώτο που θα πω είναι «τι γύρευε το δέντρο, να πέσει πάνω του η Ferrari;» Μοντελοπνίχτη, το δέντρο να σύρεις στα δικαστήρια, να ζητήσεις αποζημίωση και να το μεταφυτεύσουν στη φυλακή. Το ξερό κεφάλι φταίει Κούγια, τίποτε άλλο. Μιλάω εκ πείρας. Παθός και μαθός. Κάτι άλλοι βέβαια είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως.

Τι γυρεύουν οι νεοδημοκράτες στο βόθρο; Είναι το φυσικό τους περιβάλλον, που αλλού θα ήταν δηλαδή; Επίσης απορία έχω τι στο κόρακα γύρευαν τόσοι προδότες στο πάτο μιας πηγάδας; Είχε πέσει χρυσό δόντι και βούτηξαν να το πιάσουν;

Ήξερα πως ο βιασμός είναι έγκλημα. Οι απόγονοι του Χανς του Γκεσταπίτη και της γίδας Κανούτας (Κνουτ χαϊδευτικά), ο στρατός καθαρμάτων, μας λένε, πως όταν γίνεται από μέλος της ΝΔ, δεν είναι! Να το πείτε στους γονείς της αδικοχαμένης Ελένης αυτό, που ψήφιζαν ΝΔ. Δεν πείστηκαν; Γιατί άραγε;

Αλλά το ίδιο κάνουν με κάθε έγκλημα. Πεθαίνουμε πχ επειδή δεν υπάρχουν ΜΕΘ; Εμείς φταίμε. Επειδή όμως αυτό δε μπορούν να το πουν έτσι φάτσα – φόρα, λεν φταίνε μόνο μερικοί από μας.

Στην αρχή οι νέοι που πηδιούνται στις πυλωτές. Κάνει μάτι η γριά το σεξ, κολλάει! Είναι το λεγόμενο μάτιασμα. Μπορεί να μείνει κι έγκυος. Δεν μπορεί; Τι λέτε τώρα; Εδώ άκουσα πως κάποια γέννησε κοτζάμ παιδί από λουλούδι. Μύρισε αζαλέα και γέννησε κοριτσάκι. Είναι τα παιδιά των λουλουδιών. Μπερδευτήκατε θεούσες μου;

Μετά οι αλλοδαποί στο Σύνταγμα. Έπειτα οι γέροι. Γιατί πρόστιμο στους γέρους; Για να ψοφήσουν, να μείνει η σύνταξη, να φάνε τα λαμόγια της ΝΔ. Από πού θα το κόψει το κατοστάρικο ο παππούς, που παίρνει ένα πεντακοσάρικο; Από φαί ή φάρμακα. Καλέ ναι, για την υγεία του το κάνουν. Όχι επειδή θέλουν να μεταθέσουν τις ευθύνες του εγκλήματος.

Βγήκε μια κουράδα και μας είπε «φάτε με». Εμείς κοπρολάγνοι δεν είμαστε. Να την πετάξουμε στην τουαλέτα και να τραβήξουμε το καζανάκι, αυτό είναι το σωστό. Όταν βιάζει λούμπεν φταίει ο λούμπεν, όταν βιάζει πλούσιος φταίει το θύμα.

Αν βγει έξω αλλοδαπός να διασκεδάσει «είναι εγκληματίες όλοι οι ξένοι». Όλοι οι ξένοι; Και οι τουρίστες; Όχι, αυτούς τους θέλουμε. Κι ας έχουν όλες τι μεταλλάξεις, δεν είμαστε ρατσιστές, όσον αφορά τους κορωνοϊούς.

Τα ΜΑΤ φυλάνε βιαστές και παιδεραστές. Αυτή δεν είναι η δουλειά τους; Φυλάνε τα μαγαζιά τους δεν τους φυλάνε σ’ ένα κελί; Το κελί είναι για μας. Κάνουμε το σπίτι μας φυλακή και μένουμε ισόβια. Γιατί ποιος θέλει από αυτούς να μπει φυλακή; Οπότε γλυτώσαμε, μας έσωσε ο Κούλης, που να μη σώσει.

Το τι γέλιο θα πέσει, αν κάποιος κάνει ταινία την κατάσταση στην Ελλάδα. «Που τα σκέφτονται αυτά ρε;» Θα αναρωτηθούν οι θεατές. Άμα έχεις διεστραμμένη φαντασία, κάνεις παπάδες. Τους διορίζεις κιόλας μαζί με τους μπάτσους.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger