Home » , , » “Στο 8,9% ο πληθωρισμός το Μάρτιο, όσο ήταν το 1995. Ευρώ πιάνουμε, δραχμές γίνονται”.

“Στο 8,9% ο πληθωρισμός το Μάρτιο, όσο ήταν το 1995. Ευρώ πιάνουμε, δραχμές γίνονται”.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 9 Απριλίου 2022 | 3:13 μ.μ.

Γράφει ο nitsos 175

“Έκρηξη πληθωρισμού στο 8,9%, συμφώνα με την ΕΛΣΤΑΤ. Στο 79% η αύξηση στο ρεύμα. Πως το έλεγε ο ψεύτης; Οι καταναλωτές ό,τι πλήρωναν θα συνεχίσουν να πληρώνουν”.

28.025 νεκροί, ρεκόρ ο πληθωρισμός, η ανεργία το χρέος και το καθίκι ο Μπουμπούκος προκαλεί. «Είμαστε τυχεροί που έτυχε η πανδημία και η ακρίβεια με το Μητσοτάκη»!

Αν δεν είχαμε Μητσοτάκη, δε θα είχαμε ούτε πανδημία, ούτε ακρίβεια. Δεν είναι θέμα τύχης ή γκαντεμιάς, είναι η πολιτική του καθάρματος.

Έχουμε δεκάδες χιλιάδες νεκρούς, γιατί δεν έχουμε ΜΕΘ, γιατρούς, φάρμακα. Γιατί διέλυσε το ΕΣΥ. Ουσιαστικά η ΝΔ δολοφόνησε συστηματικά τους χαμηλοσυνταξιούχους. Καλά έκαναν κι έψαξαν το θάνατο 3 παιδιών, ελπίζουμε να ψάξουν και το θάνατο 17.000 εκτός ΜΕΘ.

Όπως δεν είναι τυχαία τα χάλια της Οικονομίας. Οφείλονται στο πλιάτσικο. Οι αυξήσεις ξεκίνησαν μήνες πριν μπουν οι Ρώσοι στην Ουκρανία. Η απόφαση να πάρουμε το αέριο που πουλάνε οι ΗΠΑ 6 φορές ακριβότερα, δεν είναι τυχαία, δεν είναι ατυχία, είναι σκάνδαλο.

Παρόμοια είχε κάνει κι ο πατέρας του. Μην ξεχνάμε πως επί Μητσοτάκη έγινε ο πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία και ο πόλεμος του Κόλπου για τα πετρέλαια, αλλά κανείς δεν είπε τότε πως έφταιγε ο πόλεμος για την ακρίβεια. Τότε όμως το ΠΑΣΟΚ είχε δικά του ΜΜΕ.

Ο Κούλης ξεπέρασε στην καταστροφή τον πατέρα του τον αποστάτη. Έχουμε ακρίβεια, γιατί έχουμε μαυραγορίτες.

Ο πληθυσμός θα ανεβαίνει όσο δεν ξεσηκωνόμαστε, δεν αντιδρούμε στο πλιάτσικο. Γιατί την Οικονομία την κανονίζουν μια χούφτα παράσιτα. Προφανώς αυτά τα όρνεα είναι ευχαριστημένα. Κι οι υπουργοί, που είναι δουλάκια τους, ευχαριστιούνται κι αυτοί.

Θέλετε να πέσουν οι τιμές; Ρίξτε τους απατεώνες, τους κλέφταρους. Στείλτε στο διάολο το Μητσοτάκη και τη συμμορία του. Πιο καλά βάλτε τους φυλακή. Σωστά διαμαρτύρεται ο κόσμος για ένα που σκότωσε. Όταν όμως εξοντώνονται χιλιάδες, τι πρέπει να κάνουμε;

Θα δώσουμε δισεκατομμύρια για νέα όπλα, θα πάρουμε το πανάκριβο αέριο από τις ΗΠΑ, κι όλα αυτά ποιος θα τα πληρώσει; Όχι πάντως ο Μητσοτάκης. Το αέριο από τη Ρωσία πάντως θα συνεχίζουν να το μεταφέρουν οι υποκριτές Έλληνες εφοπλιστές. Γιατί τα λεφτά δεν έχουν θρησκεία, ιδεολογία ή οποιοδήποτε άλλο πλαστό διαχωρισμό.

Ας συνεχίσουμε να πληρώνουμε. Που θα τα βρούμε; Θα μας πάρουν τα σπίτια, μετά τα νεφρά και στο τέλος θα μας κάνουν σαπούνι οι ναζί να μας πουλάνε στα ράφια. Μην σηκώνεσαι από τον καναπέ, άσε το φασίστα να αλωνίζει. «Τι μπορεί να πάει στραβά»; Διάβασε Ιστορία και θα δεις. «Τυχεροί» δήλωναν όλοι αυτοί που κολάκευαν δικτάτορες. «Τύχη βουνό». Μέχρι να πέσουν οι εγκληματίες από την πολύ «καλοτυχία». Κι όσοι γλύτωσαν από δαύτους είπαν «Τυχεροί ήμασταν».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger