Home » , » Οι φοιτητές σήμερα έδωσαν την δική τους απάντηση στο όργιο αστυνομικής καταστολής

Οι φοιτητές σήμερα έδωσαν την δική τους απάντηση στο όργιο αστυνομικής καταστολής

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Μαΐου 2022 | 9:00 μ.μ.


Οχι απλώς κατόρθωσε να "αναστήσει" το φοιτητικό κίνημα που για κάποιο καιρό είχε πέσει σε λήθαργο, η Ν.Δ, αλλά αυτό θα είναι και καταλύτης για να "θάψει", την πιο ασύδοτη, βάρβαρα ταξικά προσανατολισμένη κυβέρνηση που έχει δει τα τελευταία χρόνια μας η χώρα.

Το μήνυμα που έστειλαν σήμερα η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, με τις μαζικές και δυναμικές φοιτητικές συγκεντρώσεις ήταν εκκωφαντικό. Ακόμα και τα εξουσιαστικά πρεζόνια μέσα στην εικονική πραγματικότητα που ζουν αναγκάστηκαν να το ακούσουν.

Ο αυταρχικός και η καταστολή μπορεί να χαϊδεύουν τ' αυτιά κάποιων κυρ Παντελήδων αλλά έχουν απέναντι τους την μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

Το όργιο αστυνομικής καταστολής και οι κυβερνητικές μεθοδεύσεις σε βάρος της δημόσιας Παιδείας πήραν σήμερα την πρέπουσα απάντηση. Η φοιτητική απόφαση ότι η κυβερνητική πρόθεση για "Πανεπιστημιακή αστυνομία" θα μείνει στα χαρτιά εκδηλώθηκε σήμερα με όλη της την ένταση.

Τα συνθήματα "Μητσοτάκη κάθαρμα", και "Ελλάς - Ελλήνων Αστυνομικών, Ρουφιάνων - Δολοφόνων και Βασανιστών", έδωσαν τον τόνο στις σημερινές διαδηλώσεις.   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger