Home » , » Οι ήρωες τους είναι όλοι εγκληματίες.

Οι ήρωες τους είναι όλοι εγκληματίες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 | 10:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Έφηβη στρατιώτης που χαιρετίστηκε ως η «Joan of Arc» της Ουκρανίας από το περιοδικό Elle αποκαλύπτεται νεοναζί και συλλαμβάνεται για τη δολοφονία αστυνομικού» μας πληροφορεί το site της Daily Mail

«Η Vita Zaverukha, 19 ετών, συνελήφθη μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια (ακροδεξιάς συμμορίας) να ληστέψει ένα πρατήριο καυσίμων».

«Δύο αστυνομικοί σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν μετά από καταδίωξη στο Κίεβο»

«Η Vita είναι γνωστό ότι είναι νεοναζί, διαδίδοντας τις απόψεις της μέσω των social media αλλά εμφανίστηκε στο γαλλικό περιοδικό Elle υμνώντας τις Ουκρανές μαχήτριες»

Επίσης διαβάζουμε πως συμμετείχε σε πολλές ρατσιστικές εγκληματικές ενέργειες, όπως στην αιματηρή επίθεση στο κτήριο του Συνδικάτου της Οδησσού κατά την οποία δολοφονήθηκαν (κάηκαν ζωντανοί) από τους ναζί 46 και τραυματίστηκαν 200.

«Ωστόσο, μόλις πριν από έξι μήνες, η γαλλική έκδοση του περιοδικού Elle την απεικόνιζε ως Joan of Arc, που υπερασπίζεται γενναία το σπίτι της από τους Ρώσους αυτονομιστές - όπως φαίνεται, εξ αιτίας της εξωτερικής της εμφάνισης».

Το ναζιστικό κτήνος έχει εκδηλώσει το μίσος της για τις μειονότητες της Ουκρανίας, τους Εβραίους κλπ, ενώ ποζάρει με όπλα ή χαιρετώντας ναζιστικά («αρχαιοελληνικά» για κάποιους) δίπλα σε ναζιστικά σύμβολα και σημαίες.

Δεν είναι τυχαίο το ξέπλυμα του ναζισμού. Τα τέρατα ετοιμάζονται να επιστρέψουν. Ας τα τσακίζουμε τώρα.

«Ξύλο και στειλιάρι σε κάθε Κασσιδιάρη
κι ένα μεγάλο λάκκο για το Μιχαλολιάκο».

Μην αφήνετε ναζί να τη γλυτώσουν, θα χαθούν ανθρώπινες ζωές.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger