Home » , » Το πόθεν έσχες του Θάνου Πλεύρη και οι πατρικές λίρες ...

Το πόθεν έσχες του Θάνου Πλεύρη και οι πατρικές λίρες ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 | 8:00 π.μ.

Λάβαμε και παραθέτουμε:

Από μια αναζήτηση στο google βρέθηκα σε ένα βίντεο που είχατε αναρτήσει στο παρελθόν με τίτλο:  "Κ. Πλεύρης: Οταν η πατριδοκαπηλία σε κάνει πάμπλουτο". Ο σύνδεσμος που υπάρχει εκεί μου εξηγεί την μεταβίβαση της κληρονομιάς που φέτος την δήλωσε και στο πόθεν έσχες του ο Θάνος Πλεύρης. Θα σας πρότεινα να επαναφέρεται ξανά αυτό το κείμενο σας". 

Β.Κ. Προφανώς ο αναγνώστης/ια αναφέρεται στην φετινή φορολογική δήλωση του υπουργού υγείας, στην οποία αναφέρει ότι έχει στην κατοχή του 32 ακίνητα, ενώ στο πόθεν έσχες που είχε καταθέσει το 2019 αναφέρει μόνο 4 ακίνητα.  

Εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε υποθέσεις ότι αυτά τα ακίνητα αποκτήθηκαν από χρήματα που του έδωσε ο πατέρας του. 

Αφού όμως ο/η επιστολογράφος/η μας μπήκε στην διαδικασία να φτιάξει σχετική εικόνα, να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν είχαμε σχετική ανάρτηση η οποία ανέφερε ότι ο γεννήτορας του Θάνου Πλεύρη και θεωρούμενος "πατριάρχης" του ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού Κώστας Πλεύρης, είχε αποκαλυφθεί ότι στις αρχές Σεπτέμβρη του 2013 στελέχη του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος ανακάλυψαν ότι το πάλε ποτέ πρωτοκλασάτο στέλεχος της φασιστικής οργάνωσης «4η Αυγούστου», Κ. Πλεύρης, «έχει διακινήσει μεγάλο αριθμό χρυσών λιρών αξίας εκατομμυρίων ευρώ, ενώ μόνο σε μια θυρίδα του οι άνδρες του ΣΔΟΕ βρήκαν και δέσμευσαν 4.000 χρυσές λίρες», όπως ανέφερε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. 

Από κει και πέρα δεν μπορεί να έχουμε άποψη για το πώς απέκτησε την περιουσία που δηλώνει στην φορολογική του δήλωση το πρώην πρωτοπαλίκαρο του Καρατζαφέρη και σημερινός υπουργός της Ν.Δ.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger