Home » , , » Χωρίς αναστολή ποινής μέχρι την έφεση για τον ιερέα – παιδοβιαστή: Καταρρέει το αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοστάκη για αποφυλάκιση Λιγνάδη λόγω νόμου

Χωρίς αναστολή ποινής μέχρι την έφεση για τον ιερέα – παιδοβιαστή: Καταρρέει το αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοστάκη για αποφυλάκιση Λιγνάδη λόγω νόμου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 | 1:15 π.μ.

Πηγή:Documento  

Χωρίς αναστολή μέχρι την εκδίκαση της έφεσης έκρινε το δικαστήριο πως πρέπει στοιχειωθετηθεί η ποινική μεταχείριση του ιερέα- βιαστή δύο ανηλίκων κοριτσιών από το Αγρίνιο. Πρόκειται για μια δίκαιη απόφαση από πλευράς του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λευκάδας που ωστόσο εγείρει σοβαρά ερωτήματα αν συγκριθεί με την υπόθεση Λιγνάδη, ο οποίος παρά το γεγονός πως κρίθηκε ένοχος για το ίδιο έγκλημα αφέθηκε ελεύθερος.

Στην περίπτωση του ιερέα το δικαστήριο ύστερα και από την σχετική πρόταση της Εισαγγελέως, επέβαλλε συνολικά 27 έτη στον κατηγορούμενο με εκτιτέα τα 20 έτη. Από την ποινή έχει αφαιρεθεί ένα έτος, χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο κατηγορούμενος ήταν προφυλακισμένος. Εξετάζεται επίσης η δικογραφία στο Εφετείο του Αγρινίου για διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών των δύο μανάδων των κοριτσιών που υπέστησαν τα παραπάνω από τον ιερέα καθώς και του ίδιου για την περίπτωση ακόμη δυο κοριτσιών που κατέθεσαν ως μάρτυρες (δεν είχαν κάνει μήνυση).

Η καταφανής διαφορά στην ποινική μεταχείριση του συγκεκριμένου κατηγορούμενου από εκείνη του Δημήτρη Λιγνάδη λειτουργεί αποκαλυπτικά διαψεύδοντας τα fake news που προωθεί η ίδια η κυβέρνηση πως δήθεν ο Λιγνάδης πήρε αναστολή λόγω νόμου.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

19 Ιουλίου 2022 στις 3:29 μ.μ.

Δικαιη η αποφαση. Αντε να θωπευσει κανα παιδακι, το καταλαβαινω. Αντε να την βρει μονος του βλεποντας-χαιδευοντας ενα παιδακι, το ψιλοκαταλαβαινω. Ομως να βιαζει ανηλικα κοριτσακια, ε οχι αυτο παει πολυ. Δηλαδη αν τον αφησουν ελευθερο μπορει στο τελος να καπνισει και τσιγαρα, οπως ο Πολακης. Ημαρτον θεε μου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger