Home » , , » Πόσους και με τι "χαρτιά" κρατάει ο παιδοβιαστής;

Πόσους και με τι "χαρτιά" κρατάει ο παιδοβιαστής;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 | 11:12 μ.μ.


Εκανε μια μικρή συλλογή "μαργαριταριών" η ιστοσελίδα tvxs, από κείμενα που έγραψαν δημοσιοκάφροι για να ξεπλύνουν τον παιδοβιαστή Δ. Λιγνάδη, ο οποίος αν και έχει καταδικαστεί από αστικό δικαστήριο για βιασμούς δυο ανηλίκων παιδιών απολαμβάνει την ελευθερία του. Και όπως αναφέρουν όλες οι εκτιμήσεις ουσιαστικά η δικαστική του περιπέτεια έχει λήξει. Δεν πρόκειται να ξαναβρεθεί ούτε μέρα στην φυλακή, ενώ μένει να γίνει μια τυπική δίκη στο Εφετείο μετά από 1,5-2 χρόνια.

Αν και όπως αναφέραμε σε άλλη ανάρτησή μας, η σχεδιασμένη προσπάθεια που γίνεται για να βρεθεί στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ ο παιδοβιαστής, δεν πρέπει να επικεντρωθεί στα πρόσωπα αλλά στους υποβολείς αυτής της μεθόδευσης, αξίζει μια αναφορά στους δημοσιολόγους -παραλείπει αρκετούς- που υπάρχουν στο κείμενο της tvxs.

Αυτοί είναι ο Στέφανος Κασιμάτης, ο Ηλίας Κανέλλης η Αγγελική Κώττη, ο Γιώργος Παπαχρήστος. ο Δημήτρης Καμπουράκης, και η Πέπη Ραγκούση.

Δυο σύντομες παρατηρήσεις. Η λαϊκή οργή για την προκλητικότατη δικαστική απόφαση με την απελευθέρωση του παιδοβιαστή δεν λέει να καταλαγιάσει κι αυτό εκδηλώθηκε και σήμερα με το πανό που υπήρξε για τον Δ. Λιγνάδη στην συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στο Κατράκειο Θέατρο. 

 Οσο πάει έρχονται στην δημοσιότητα και περισσότερες πληροφορίες για την μεθοδευμένη προσπάθεια να καλυφθούν εγκλήματα του παιδεραστή. Το άρθρο που υπάρχει στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Documento με τίτλο  "Δίκασαν τον Λιγνάδη χωρίς να καλέσουν μάρτυρες που ήξεραν πολλά", είναι χαρακτηριστικό.

Το κύριο ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι. Τι χαρτιά και ντοκουμέντα έχει στα χέρια του ο Λιγνάδης και έχει υποχείριο του τόσο υψηλά ιστάμενους εξουσιαστές που υποκινούν το ξέπλυμα του; Ακόμα και συντηρητικά ΜΜΕ αναγνωρίζουν ότι αυτή η επιλογή θα έχει μεγάλο πολιτικό κόστος για την κυβερνητική παράταξη. Θα πάθουμε άραγε ποτέ όλο το παρασκήνιο της επιχειρούμενης συγκάλυψης;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

19 Ιουλίου 2022 στις 8:17 π.μ.

Oσο εμαθε ποτε η κοινη γνωμη τις σχεσεις του ``εθναρχη `` Καραμανλη με τους
γερμανους κατακτητες kαι τον Μερτεν τη συμμετοχη του στη συληψη και αποστολη
των εβραιων της Θεσαλονικης στα στρατοπαιδα του θανατου αλλο τοσο θα μαθουμε
και μεις το τι χαρτια κραταει ο παιδοβιαστης Λιγναδης για τους υψηλα ισταμενους της
κυβερνησης και του αρχηγου της

19 Ιουλίου 2022 στις 10:37 π.μ.

Δεν ειναι μονο τα χαρτια .Ειναι οτι σε κυκλωματα παιδεραστιας λογω της φυσης της " δουλειας" το φυσικο προσωπο ειναι αναντικαταστατο,σε αντιθεση με αλλα κυκλωματα που ευκολα βρισκεις αντικαταστατες Για αυτο ο Λιγναδης ειναι πολυτιμος

19 Ιουλίου 2022 στις 3:40 μ.μ.

@Λώλος ΔροσινόςΜαλλον σωστη η σκεψη σου. Οι τυποι εχουν κανει σεχτες και εχουν μοιραστει με βαση τις κλισεις τους. Άλλοι ειναι πισωγλεντες, άλλοι ειναι του "Ταδε εφη Παιδερατουστρα", αλλοι του χρηματος αλλοι της κοκας και αλλοι της ηρωινης. Εμεις πως θα τους αντιμετωπισουμε;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger