Home » , , » Γελοίοι και εντελώς προβλέψιμοι

Γελοίοι και εντελώς προβλέψιμοι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 | 12:00 μ.μ.


Πρέπει να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια για να αντιληφθείς σε τι κατάσταση έχουν βρεθεί τα  δημοσιοκαφρικά κυβερνητικά παπαγαλάκια και στην απελπισία τους καταφεύγουν σε τέτοιες γελοιότητες.
  
Οταν η Ελλάδα έχει γίνει διεθνώς ρεζίλι με τις αποκαλύψεις που γίνονται για το παρακρατικό δίκτυο υποκλοπών που λειτουργούσε υπό την εποπτεία του ίδιου του πρωθυπουργού,  Οταν μια Αμερικάνικη εφημερίδα  με παγκόσμια επιρροή που διαβάζεται σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως οι New York Times στέλνουν μια ομάδα στην Ελλάδα για να κάνει δημοσιογραφική έρευνα για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων πολιτικών και δημοσιογράφων από την ΕΥΠ -με εντολές φυσικά του Μεγάρου Μαξίμου- αυτοί ανακαλύπτουν ότι υποκλοπές γινόταν και με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
 
Σε τέτοιο αναγνωστικό κοινό απευθύνονται, τέτοιας ποιότητας σανό θα του προσφέρουν. Οκ. αυτοί είναι προβλέψιμοι και γελοίοι. Το ντόπιο όμως δημοσιογραφικό σινάφι πώς αισθάνεται όταν ξένοι συνάδελφοι του το θεωρούν για τα "μπάζα" και στέλνουν στην χώρα μας δικούς τους δημοσιογράφους να πραγματοποιήσουν έρευνα. 
Γιατί υποτιμούν τόσο πολύ τους δικούς μας "καταξιωμένους επαγγελματίες" και την προσφορά που έχουν να επιδείξουν στην ενημέρωση της κοινής γνώμης "έγκυροι¨ δημοσιολόγοι, όπως ο Χατζηνικολάου, ο Πρετεντέρης, ο Παπαχρήστου, ο Πορτοσάλτε και τόσα άλλα "διαμάντια" που έχουμε στην χώρα μας; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger