Home » , » Παρά την προπαγάνδα, τα δισεκατομμύρια βοήθεια από τη Δύση, οι Ουκρανοί συνεχίζουν να χάνουν.

Παρά την προπαγάνδα, τα δισεκατομμύρια βοήθεια από τη Δύση, οι Ουκρανοί συνεχίζουν να χάνουν.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 | 9:21 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Εκείνο που με νευριάζει περίστερο είναι η χρησιμοποίηση του αγίου ονόματος «παρτιζάνοι» από πράκτορες της CIA και ναζί Ουκρανικά καθάρματα.

Το ποιος σκότωσε την κόρη του φίλου του Πούτιν, είναι φανερό. Η CIA και οι Ουκρανοί ήθελαν ένα θεαματικό χτύπημα. Σκότωσαν όμως μια άμαχη, την κόρη του Ντούγκινα, Ντάρια. Το έχουν κάνει ξανά, αν και ο τρόπος ήταν διαφορετικός από ότι συνηθίζουν, αφού δεν μπορούσαν φυσικά να βομβαρδίσουν τη Μόσχα.

Το θέμα είναι πως αυτό είναι έγκλημα πολέμου. Η κοπέλα δεν συμμετείχε στις επιχειρήσεις. Είναι, πώς να το πω; Επειδή ο πατέρας πολεμά στο μέτωπο, να δολοφονούν το παιδί του. Που σημαίνει πως, αν αρχίσει να επικρατεί αυτή η «άποψη» περί πολέμου, θα υπάρξουν ανάλογα αντίποινα.

Φανταστείτε να δολοφονούνταν μ’ αυτό τον τρόπο η κόρη ενός Ουκρανού αξιωματούχου από Ρώσους πράκτορες. Τι θα έλεγαν τα ΜΜΕ της Δύσης; Έτσι λοιπόν έπρεπε να βρουν κάποιον, να του φορτώσουν το έγκλημα. Τι καλύτερο για τη CIA και τους Ουκρανούς ναζί από μια Ρωσική οργάνωση, που όχι μόνο θα πάρει την ευθύνη του δικού τους εγκλήματος, αλλά και θα σπείρει την καχυποψία;

Να ξεκαθαρίσω κάτι: Προσωπικά είμαι σκληρός με όλους τους πλούσιους κηφήνες από όπου κι αν προέρχονται. Έτσι δε λυπάμαι για κανένα τους, ούτε για το σόι τους. Όπως δεν λυπήθηκα για τους ναζί που βομβάρδισαν και σκότωσαν οι ίδιοι οι Ουκρανοί ομοϊδεάτες τους, για τους λόγους που αναφέραμε σε άλλο άρθρο και που δικαιωθήκαμε 100%.

Αλλά, όπως και να το κάνουμε, αυτό είναι έγκλημα που έκανε κακή εντύπωση στην κοινή γνώμη της ΕΕ. Δεν είναι το μόνο έγκλημα πολέμου, που έκανε ο Ζελένσκι και το ΝΑΤΟ, ούτε καν το πιο αποτρόπαιο. Από τη στιγμή όμως που επέλεξαν τέτοιες μεθόδους, μπορεί να υπάρξουν αντίποινα, ανοίγοντας τον Ασκό του Αιόλου.

Να πούμε τώρα γιατί έκαναν τι χτύπημα τόσο βιαστικά. Οι Ουκρανοί έχασαν κι άλλη πόλη στο Ντονμπάς. Παρά την προπαγάνδα, τα δισεκατομμύρια βοήθεια από τη Δύση, οι Ουκρανοί συνεχίζουν να χάνουν.

Γι αυτό κάνουν διάφορες κινήσεις εντυπωσιασμού της Ευρωπαϊκής κοινής γνώμης, η οποία χάνει την υπομονή της, αλλά και τον οικονομικό πόλεμο με τη Μόσχα. Ο Ζελένσκι είναι ναζί, δηλαδή παράφρων, αδίστακτος, εγκληματίας. Οι Ευρωπαίοι αρχίζουν να το αντιλαμβάνονται. Αυτό σημαίνει πως οι ΗΠΑ σύντομα θα μείνουν μόνες τους να στηρίζουν το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου.

Καθάρματα των ΗΠΑ, της Ουκρανίας, της Ρωσίας, κι οποιασδήποτε άλλης χώρας. Ξεκάνετε ο ένας το σόι του άλλου, αφού θέλετε. Δυο πράγματα.

1) Αφήστε τον απλό κόσμο ήσυχο

2) Μην ξαναπιάσετε στο βρομόστομα σας την άγια λέξη παρτιζάνοι, γιατί κι αυτοί πήδηξαν τον παππού σας, τον Αδόλφο μαζί με τους ήρωες του Κόκκινου Στρατού.

«Παρτιζάνοι προχωρείτε
Μεσ' τους κάμπους, στα βουνά
Να κερδίσουμε τη μάχη
Ν' ανατείλει η λευτεριά...»

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

23 Αυγούστου 2022 στις 10:40 π.μ.

Έχουν σκοτωθεί δεκάδες χιλιάδες ουκρανοι στρατιώτες, γιατί όμως δεν εξεγειρεται ο λαός; μα γιατί το ναζιστικό καθεστώς έχει φροντίσει να εξοντώσει με την ακραία βία τους πρωτοπόρους. Στην Οδησσό το είδε όλη η "πολιτισμένη" Δύση αλλά εκανε πως δεν κατάλαβε. Το ουκρανικό καθεστώς είναι ένα καρκίνωμα, μια ντροπή της ανθρωπότητας. Πάλι στο ρωσικό λαό έλαχε το καθήκον ...

28 Αυγούστου 2022 στις 5:42 μ.μ.

Γιατί πολεμάει γενναία τον αγαπημένο σου ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ και δεν υποτάσσεται. Η ιστορία έχει καταγράψει ότι η "κομμουνιστική αριστερά" σας υποστηρίζει με πάθος την πουτινική ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ η οποία πλέον διώκει όποιον διαμαρτύρεται για τον πόλεμο. Ό,τι ψέμα και να πείτε πάει χαμένο. Η λαϊκή σας εξουσία, οι αντικαπιταλιστικές και εργατικές σας κυβερνήσεις δεν είναι τίποτα άλλο παρά ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ, ΡΩΣΟΚΙΝΕΖΟΔΟΥΛΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ, εκφράζετε ό,τι πιο σιχαμερό υπάρχει στον καπιταλισμό μετά τα χρυσαύγουλα και τους Βελόπουλους. Ο ουκρανικός λαός όμως σας ρίχνει απανωτά χαστούκια και δεν σας κάνει τη χάρη, αντιστέκεται σθεναρά, δεν υποτάσσεται γι'αυτό και λυσσάτε εναντίον του.

Στον ρωσικό λαό πέφτει το βάρος να ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ την πουτινική ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ με την πάλη του και να ενωθεί με τον αδελφό ουκρανικό λαό. Όλοι πρέπει να ενωθούμε μαζί του και να τον υποστηρίξουμε.

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

ΕΞΩ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!

V For Viva La Revolucion

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger