Home » , » Και με δικαστική βούλα, αγύρτης, θεομπαίχτης και απατεώνας ο παπάς των "Αγίων" Ισιδώρων"

Και με δικαστική βούλα, αγύρτης, θεομπαίχτης και απατεώνας ο παπάς των "Αγίων" Ισιδώρων"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 | 9:00 π.μ.

Τι πίκρα είναι κι αυτή που "κερνάει" σήμερα πόρισμα-καταπέλτης -το δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα "ΝΕΑ"- στους δεκάδες χιλιάδες "ευσεβής χριστιανούς", για τον απατεώνα θεομπαίχτη, αγύρτη, με την φάμπρικα "θαυμάτων", ρασοφόρο παπα- ∆ηµήτρη Λουπασάκη;

Το πρώτο που θυμηθήκαμε μετά απ' αυτή την γνωστοποίηση είναι οι τρισέλιδες παπαριές που έγραφε την Κυριακή ο δημοσιοκάφρος της φυλλάδας "Πρώτο Θέμα", Βασίλης Τσακίρογλου, τις οποίες σχολιάζαμε εδώ.

Από κει και πέρα μπαίνουν και μια σειρά ερωτήματα για την εκκλησιαστική ιεραρχία. Και το πρώτο και κύριο είναι να πάρουμε μια απάντηση γιατί ενώ απ' το 2017 υπήρχε πόρισμα έρευνας εκκλησιαστικού ανακριτή για τα δρώμενα του θεομπαίχτη απατεώνα "θαυματοποιού" παπά, αυτό κρατήθηκε στα συρτάρια.

Και κάτι άλλο. Τώρα πια που αποδείχτηκε και με δικαστική βούλα ότι έχουμε να κάνουμε με έναν απατεώνα ρασοφόρο ποια θα είναι η αντίδραση της "Ιεράς" Συνόδου; Και εκτός αυτού, τα όσα περιγράφονται στο πόρισμα είναι ολοφάνερα ποινικά κολάσιμα. Θα βρεθεί εισαγγελέας να οδηγήσει στο σκαμνί τον αγύρτη παπά; (Φυσικά ρητορικό είναι το ερώτημα).

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

27 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:28 μ.μ.

Κάτι ήξερε ο σύντροφος Ενβέρ Χότζα και τους τα είχε κλείσει τα "καταστήματα", τζαμιά και εκκλησίες...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger