Ναζίδια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 | 3:49 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι μπάτσοι δεν θέλουν αφορμή για να σκοτώσουν τον κόσμο στο ξύλο, θέλουν εντολή. Η εντολή στα βαφτιστήρια δόθηκε από τους νονούς.

Από τα κοράκια που παίρνουν τα σπίτια όσων δεν έχουν να πληρώσουν τοκογλυφικά δάνεια εξ αιτίας της χρεωκοπίας που μας οδήγησαν το πλιάτσικο που έκαναν οι αστικές συμμορίες.

Από τους μαυραγορίτες που δημιούργησαν συνθήκες ανάλογες της Κατοχής για να κερδίσουν από τη δυστυχία και την εξαθλίωση.

Από τους αδίστακτους εκμεταλλευτές που επανέφεραν τη δουλεία και αναγκάζουν τον εργαζόμενο να δουλεύει από το πρωί ως το βράδυ για ψίχουλα μέσα με ολοένα αυξανόμενους κινδύνους για την υγεία και τη ζωή του.

Από τους διεφθαρμένους πλιατσικολόγους, κλέφτες, δολοφόνους, βιαστές και παιδεραστές. Από τα βολεμένα παράσιτα που τρώνε δισεκατομμύρια, ενώ η πλειοψηφία δεν έχει να περάσει το μήνα.

Από τους δολοφόνους δεκάδων χιλιάδων συνταξιούχων που αφέθηκαν αβοήθητοι στα νοσοκομεία, αφού απέλυσαν χιλιάδες υγειονομικούς. Ο τσαρλατανισμός και η τρομοκρατία της ΝΔ των δυο προηγουμένων χρόνων έγινε για να αναγκαστούν οι άρρωστοι να πάνε στις ιδιωτικές κλινικές. Μόνο όποιος πληρώσει θα ζει στο εξής!

Ο γιος του ναζιστικού κτήνους, Θάνος Πλεύρης, είναι υπερήφανος που απολύει υγειονομικούς. Δήλωσε υπερήφανος για τις ιδέες του. Ακόμα και αυτές του παρελθόντος που ζήταγε συγνώμη από τους Ισραηλινούς; Τέτοιοι ναζί δεν αλλάζουν, απλά κρύβονται μέσα στους αστικούς βόθρους.

Μας έχουν κηρύξει τον πόλεμο εδώ και χρόνια. Μας σκοτώνουν καθημερινά με πολλούς τρόπους. Τι κάνουμε; Εγώ να κάνω την αυτοκριτική μου. Όταν καθάρισαν δυο λούμπεν ναζί ως αντίποινα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ήμουν αντίθετος με την πράξη. Έκανα λάθος.

Χρειάζεται να βγει ο κόσμος που υποφέρει και να κάνει μια νέα Νέα Σμύρνη, μια καινούρια Κερατέα, Χίο, Λέσβο. Τότε μόνο, όταν τα χουντικά αποβράσματα καταλάβουν πως θα έχουν αντίποινα, θα σταματήσουν. Για λίγο φυσικά.

Μετά τη Νέα Σμύρνη σταμάτησαν τα αλλοπρόσαλλα μέτρα, η Κερατέα μπορεί να κάηκε (πιθανότατα για εκδίκηση) αλλά δεν έγινε χωματερή, ενώ στη Χίο και τη Λέσβο οι κάτοικοι ζούνε χωρίς οι τραμπούκοι των ΜΑΤ να καταστρέφουν τις περιουσίες τους.

Όλα όσα κατορθώθηκαν, όλα τα δικαιώματα των εργαζομένων, έγιναν μετά από σκληρούς αγώνες όπου το κράτος και το παρακράτος χρησιμοποίησαν βία και καταστολή. Όμως η επιμονή και η μαζικότητα έφεραν αποτέλεσμα.

Σήμερα, που οι ναζί επέστρεψαν, καλούμαστε να πολεμήσουμε ξανά και να αντισταθούμε. Καλούμαστε να φανούμε αντάξιοι των παππούδων μας που έλιωσαν τις ναζιστικές οχιές. Σήμερα, πολεμάμε πάλι για να ψήνουν οι φούρνοι ψωμί, όχι ανθρώπους.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger