Home » , » Τόσο ηλίθιος είναι ο Αδωνις ή σαν πολιτικός απατεώνας θεωρεί τόσο σανοφάγους τους αναγνώστες του;

Τόσο ηλίθιος είναι ο Αδωνις ή σαν πολιτικός απατεώνας θεωρεί τόσο σανοφάγους τους αναγνώστες του;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 | 5:24 μ.μ.

Αυτός ο τύπος που γράφει το διπλανό ποστ είναι αντιπρόεδρος της Ν.Δ και πρωτοκλασάτος υπουργός. Είναι ένα πρόσωπο δηλαδή που καθορίζει την κυβερνητική πολιτική και φυσικά σε ποια κατεύθυνση επηρεάζει αυτή την καθημερινότητά μας. 

Το τηλεγραφικό βαθυστόχαστο πόνημα του, ίδια βαρύτητας με τις διδαχές που παρουσιάζει στο "εκπαιδευτήριο" που διαθέτει βάζει τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις και ταυτόχρονα κάνει μερικές εύστοχες επισημάνσεις στους κυβερνητικούς ομοτράπεζους του. Με απλά λόγια τους λέει: Γιατί χάνουμε τον χρόνο μας με Εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής, με ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου και τα συναφή; "Ολη η σχετική συζήτηση είναι άνευ ουσίας δηλαδή. Οποιος θέλει παρακολουθεί όποιον θέλει πανεύκολα δυστυχώς".

Το μόνο που δεν μας είπε ο Αδωνις είναι: "Το καταλάβατε ντουγάνια, ή να το ζωγραφίσω";

Τώρα σοβαρά, επιδέχεται σοβαρού σχολιασμού αυτή η απίστευτη μαλακία; (Το ότι το ίδιο το άρθρο που παραθέτει για να τεκμηριώσει την παπαριά του αναφέρει ότι οι  μόνοι που χρησιμοποιούν τέτοια λογισμικά είναι οι κυβερνήσεις, ας μην το σχολιάσουμε καλύτερα). Το μόνο που μπορούμε να ρωτήσουμε τους αναγνώστες/ιες μας είναι: Κάνετε το κουμάντα σας να παρακολουθείτε όποιον/α γουστάρετε μέσω ΕΥΠ και Predator ή είστε τίποτα πλεμπαίοι/ες;

Υ.Γ: Τόσο ηλίθιος είναι ο Γεωργιάδης ή σαν πολιτικός απατεώνας θεωρεί τόσο σανοφάγους τους αναγνώστες του; 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger