Home » , » Ο Τέλογλου σχολιάζει τους μύθους του επαγγελματία ψεύτη κυβερνητικού εκπροσώπου (Βίντεο)

Ο Τέλογλου σχολιάζει τους μύθους του επαγγελματία ψεύτη κυβερνητικού εκπροσώπου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 | 4:25 μ.μ.

Στρυμωγμένη στην γωνιά η κυβέρνηση με τις συνεχείς δημοσιογραφικές αποκαλύψεις, για το ενιαίο κέντρο υποκλοπών που λειτουργούσε με την ΕΥΠ και το λογισμικό Predator, καταφεύγει σε μια απελπισμένη τακτική άμυνας, επιλέγοντας να στοχοποιήσει τον δημοσιογράφο Κώστας Βαξεβάνη και το έντυπο που εκδίδει. 

Παριστάνει ότι ξεχνάει ότι παρόμοιες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των ηλεκτρονικών υποκλοπών υπήρξαν και υπάρχουν σε μια σειρά έντυπα, φιλικά ή μη προς την κυβέρνηση όπως το "Βήμα", η "ΕφΣυν" η "Καθημερινή", ενώ σχετικές αναφορές φιλοξενούνται σε πολλά ξένα ενημέρωσης τα οποία μάλιστα μιλούν για Mitsotakis gate, όπως επίσης ότι με την υπόθεση ασχολήθηκαν και επιτροπές του ευρωκοινοβουλίου.

Αλήθεια, ποιον νομίζει ότι μπορεί να πείσει ο επαγγελματίας ψεύτης Γ. Οικονόμου όταν απευθυνόμενος σήμερα στον Κ. βαξαβάνη ισχυρίζεται ότι: «ζήλεψε τη δόξα του Αισώπου και συνεχίζει τη δημοσίευση, σε συνέχειες, των δικών του μύθων. Σήμερα άρχισε να φαίνεται και ο στόχος που εξυπηρετούν οι αναπόδεικτοι και ατεκμηρίωτοι ισχυρισμοί του. Οι μύθοι του και οι κατασκοπικές νουβέλες του γράφονται για να στηθεί το αφήγημα δικαιολόγησης της διαφαινόμενης ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές, ώστε να διασωθεί πολιτικά ο κ. Τσίπρας την επόμενη ημέρα»;

Ας προσπεράσουμε υπό ποιες συνθήκες επιδιώκουν να πάμε στις εκλογές και ας παραθέσουμε ένα μέρος από την εύστοχη απάντηση που έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο: «Εδώ και έναν μήνα ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται από τη Βουλή και χαρακτηρίζει δια του εκπροσώπου του μυθεύματα όλες τις αποκαλύψεις. Θα είχε ενδιαφέρον, βέβαια, αν αντί να χαρακτηρίζει τον κ. Βαξεβάνη Αίσωπο, ενθάρρυνε έστω και έναν εκ των υπουργών του που φέρονται να έχουν πέσει θύματα του παρακρατικού του σχεδίου, να κάνει μια μήνυση στον "Αίσωπο", αντί να τον απειλούν με εικοσαετή φυλάκιση αν δημοσιοποιήσει αποδείξεις».

Και άντε να δεχθούμε ότι το σύμπαν συμμάχησε ενάντια στον απόφοιτο του Χάρβαρντ και στην κυβέρνηση των αρίστων. Για τον Τάσο Τέλογλου, έναν από τους πιο συστημικούς δημοσιογράφους που υπάρχουν στην χώρα μας και ο οποίο καταρρίπτει όλο το κυβερνητικό αφήγημα για τις υποκλοπές και επιβεβαιώνει σε αρκετά σημεία της αποκαλύψεις του Κ. Βαξεβάνη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει να κάνει κάποια τοποθέτηση; 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger