Home » , » Δικηγόρος 16χρονου: Πρόκειται πραγματικά για μια εν ψυχρώ δολοφονική επίθεση από αστυνομικούς. (Βίντεο)

Δικηγόρος 16χρονου: Πρόκειται πραγματικά για μια εν ψυχρώ δολοφονική επίθεση από αστυνομικούς. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 | 5:39 μ.μ.


Και φυσικά μετά την σημερινή απόπειρα άλλης μιας κρατικής δολοφονίας έγινε το αναμενόμενο. Λες και υπάρχει κάποιος μαέστρος όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ βάλθηκαν να μας παιανίζουν τον χαβά που ενορχήστρωσαν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί. Τώρα το μόνο που μένει, είναι να ακούσουμε τον Α. Κούγια να μας λέει ότι «Ο Θεός επέφερε αυτό το αποτέλεσμα», όπως είχε κάνει τότε που υπερασπιζόταν τον δολοφόνο  μπάτσο του Α. Γρηγορόπουλου.

Τα πραγματικά γεγονότα έγιναν ακριβώς όπως μας τα περιγράφει ο δικηγόρος της οικογένειας, του 16χρονου παιδιού Θεόφιλος Αλεξόπουλος, στο παρακάτω βίντεο. Είχαμε από τους μπάτσους μια πραγματικά εν ψυχρώ δολοφονική επίθεση και ευχόμαστε το παιδί να ζήσει αφού εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Παραθέτουμε απόσπασμα από την δήλωση που έκανε ο δικηγόρος:

"Πληροφορήθηκα την δήλωση της αστυνομίας η οποία μου κάνει τρομερή εντύπωση. Είναι στο ίδιο πλαίσιο όμοιων περιστατικών που έχουν γίνει στην Αθήνα και δυστυχώς είναι αυτά τα περιστατικά και αυτές οι δηλώσεις και ανακοινώσεις που έρχονται και οπλίζουν τα χέρια αστυνομικών να λειτουργούν με τέτοιο τρόπο. \

Δεν πρόκειται για μια ακόμα εκδήλωση αστυνομικής βίας. Πρόκειται για μια ευθεία βολή, πρόκειται πραγματικά για μια εν ψυχρώ δολοφονική επίθεση... Καμιά ενέργεια του παιδιού δεν υπήρξε κατά των αστυνομικών. Αυτά που διάβασα για εμβολισμό περιπολικού ή μηχανής είναι τελείως ανυπόστατα. Το παιδί το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να αποφύγει την σύλληψη δεδομένου ότι είχε κάνει μια κλοπή ευτελούς αξίας μόλις 20 ευρώ. Οι αστυνομικοί γνωρίζουν για πιο λόγο τον καταδιώκουν. Δεν τον καταδιώκουν γιατί έκανε μια ληστεία, ένα βιασμό, μια απόπειρα ανθρωποκτονίας... Και τον πυροβολούν από πίσω!  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger