Home » , » Ενα νέο παιδί μόλις 16 ετών χαροπαλεύει και τα ΜΜΕ προσπαθούν να ξεπλύνουν τον εν δυνάμει δολοφόνο του, μπάτσο

Ενα νέο παιδί μόλις 16 ετών χαροπαλεύει και τα ΜΜΕ προσπαθούν να ξεπλύνουν τον εν δυνάμει δολοφόνο του, μπάτσο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 | 3:32 μ.μ.


Ενα νέο παιδί μόλις 16 χρονών, πατέρας ενός παιδιού 1,5 έτους, χαροπαλεύει, δίνοντας μάχη μαζί με τους γιατρούς του επειδή ένας μπάτσος της δολοφονικής ομάδας ΔΙΑΣ προσπάθησε να τον σκοτώσει. Το αδίκημα του ήταν ότι έφυγε από βενζινάδικο, χωρίς να πληρώσει τα καύσιμα που είχε βάλει αξίας 20 ευρώ.

Το σκηνικό που έχει στηθεί από την πρώτη στιγμή για να ξελασπώσει ο μπάτσος εν δυνάμει δολοφόνος είναι αντιγραφή με αυτό που υπήρξε στην δολοφονία από μπάτσους του 18χρονου Ρομά Νίκου Σαμπάνη. Τα καθεστωτικά ΜΜΕ προσπαθούν να υποβαθμίσουν την απόπειρα ανθρωποκτονίας που έκανε το "όργανο της τάξης", και εμφανίζουν ένα Φωσκολικό σενάριο. Μια γεύση πήραμε από τον αλήτικο, εξοργιστικό τρόπο του ρεπορτάζ που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση. Ενώ στο "σουπεράκι" μας γράφει "ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και άντρα που εμβόλισε περιπολικό", ακούμε την ανεκδιήγητη μαρκουτσοφόρο να μας λέει: "Είχαμε ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ πυροβολισμών, δεν γνωρίζουμε όμως αν προήλθαν και από τον δράστη, δεν γνωρίζουμε αν είχε οπλισμό". Εδώ έχουμε το άκρoτον άωτον του γκεμπελισμού και της προβοκάτσιας. 

Τώρα αναμένουμε τους μπατσοσυνδικαλιστές να παίρνουν σβάρνα τις τηλεοπτικές οθόνες για να μας πουν για τους "αστυνομικούς που κάνουν με αυταπάρνηση το δύσκολο καθήκον τους", πιθανόν να πληροφορηθούμε ότι ο πολιτικός προϊστάμενος του εν δυνάμει δολοφόνου μπάτσου θα τον επισκεφτεί για να "στηρίξει ψυχικά έναν νέο άνθρωπο", όπως έκανε με τους δολοφόνους του Ν. Σαμπάνη.

Το θέμα είναι όμως ότι δεν πρέπει να αρκούμαστε να περιγράφουμε τις δολοφονικές προθέσεις των μπάτσων. Αν δεν αντιδράσουμε δυναμικά, και εξακολουθούμε να παρακολουθούμε μοιρολατρικά τις πράξεις των ένστολων της κρατικής συμμορίας, θα εξακολουθούν να μας δολοφονούν έτσι για την πλάκα τους, και το κράτος με τους μηχανισμούς του θα φροντίζει να τους ξελασπώνει.


Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το γεγονός είναι επίσης εξοργιστική! Λίγο ακόμα και θα μας έλεγαν ότι η ζωή του παιδιού που κρέμεται από μια κλωστή είναι αποτέλεσμα ... τροχαίου ατυχήματος! (Δεν το γράφουν καθαρά, το υπονοούν όμως)!

"... Ενόψει του άμεσου κινδύνου, οι αστυνομικοί έκαναν χρήση όπλου (πραγματοποιώντας δύο βολές) επιχειρώντας να ακινητοποιήσουν το όχημα, με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο αυτού, να προσκρούσει σε τοιχίο και να διακομισθεί σοβαρά τραυματισμένος στο εφημερεύον Νοσοκομείο με σταθμό του ΕΚΑΒ", μας γράφουν χωρίς πουθενά να αναφέρουν ότι η σφαίρα του μπάτσου βρήκε τον νεαρό Ρομά στο κεφάλι!!!.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger