Home » , , » Λίνα Κλείτου: Ενα "μισάνθρωπο φασιστοειδές ημιναζίδι", που προκαλεί

Λίνα Κλείτου: Ενα "μισάνθρωπο φασιστοειδές ημιναζίδι", που προκαλεί

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 | 10:18 μ.μ.


Αποστομωτική απάντηση έδωσε ο Πάνος Παπανικολάου, στο "Μισάνθρωπο φασιστοειδές ημιναζίδι", όπως είχε χαρακτηρίσει την δημοσιογράφο Λίνα Κλείτου, σε περασμένη ανάρτησή του. 
Αυτή την φορά, ο αγωνιστής γιατρός σχολίασε την "προφητεία", που έκανε το δημοσιογραφικό αυτό σούργελο, -σ.σ. στην τηλεόραση του Σκάι- για το ποια θα ήταν η πιθανή πορεία του 16χρονου, που αυτή την στιγμή χαροπαλεύει από την σφαίρα του μπάτσου που δέχτηκε στο κεφάλι.

Το μοναδικό "προσόν" της Λίνα Κλείτου, η οποία βρέθηκε να έχει δημόσιο λόγο, είναι η οικογενειακή της καταγωγή - είναι κόρη του επί χρόνια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νικόλαου Κλείτου- και έτσι βρέθηκε για χρόνια κρατικοδίαιτη, και σήμερα προκαλεί για μια ακόμα φορά.

Οι δυο απαντήσεις που πήρε από χρήστες του twitter, μας απαλλάσσουν εμάς να σχολιάσουμε τις ανεκδιήγητες απόψεις της. Μια επισήμανση μόνο. Η "κ" αυτή δεν βρήκε μια λέξη συμπόνιας για το μικρό παιδί που δίνει μάχη να κρατηθεί στην ζωή και να μην μείνει χήρα μια νέα κοπέλα και ορφανό ένα βρέφος. 


Βλέπετε τέτοια γεγονότα δεν εμπίπτουν στα ενδιαφέροντα της δημοσιολόγου. Αν τύχαινε όμως κάποιο πανάκριβο εστιατόριο να μην ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του οισοφάγου της, τότε θα έγραψε σεντόνια στον διαδικτυακό της λογαριασμό για να γνωστοποιήσει το "παράπονό" της. 
Το αναφέρουμε γιατί θυμηθήκαμε μια σχετική περίπτωση και πώς σχολιάστηκε από τον τον τραγουδοποιό Θέμη Ανδρεάδη, ο οποίος "δεν έμεινε απαθής στο δράμα της εστέτ κυρίας που συνέβη σε γκλαμουράτο εστιατόριο της Κηφησιάς!".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger