Home » , » Αλλα δυο πρόσωπα από την Ελλάδα, εκτός την Καϊλή, εμπλέκονται στο «Qatar Gate»;

Αλλα δυο πρόσωπα από την Ελλάδα, εκτός την Καϊλή, εμπλέκονται στο «Qatar Gate»;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 | 10:00 π.μ.

Η είδηση, που κυκλοφορεί σε κάποιους ενημερωτικούς ιστότοπους, μας λέει ότι το σκάνδαλο χρηματισμού Ευρωπαίων πολιτικών από το Κατάρ, και η φυλάκιση της Καϊλή καθώς και άλλων τριών  πολιτικών προσώπων τα οποία εμπλέκονται στο «Qatar Gate», είναι ακόμα στην αρχή της και θα προκαλέσει στην συνέχεια πολιτικό σεισμό. Απ' αυτή την άποψη είναι λογικό αυτή η είδηση να προβάλλεται με πηχυαίους τίτλους στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδα όλου του κόσμου, και αναγκαστικά παρασύρουν και τα ντόπια ΜΜΕ. Αν εμφανιστούν εμπλεκόμενα στο σκάνδαλο και στελέχη του κυβερνητικού κόμματος να δούμε ποιες θα είναι οι αντιδράσεις τους. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι ανακοινώσεις των διωκτικών αρχών του Βελγίου, υποδηλώνουν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει τεράστιο βαθμό και τα ευρήματα είναι μόλις σε αρχικό στάδιο. Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών του Βελγίου, -στις έρευνες συμμετέχει και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της χώρας-  βρίσκονται τουλάχιστον άλλα δύο πρόσωπα ελληνικού ενδιαφέροντος, που κι' αυτά είχαν ταξιδέψει πρόσφατα στο Κατάρ και είχαν επαφές με την πολιτική ηγεσία της χώρας. Πάντα κατά τις ίδιες πηγές τα πρόσωπα αυτά εμπλέκονται έμμεσα ή άμεσα με τους ήδη συλληφθέντες για το μεγάλο αυτό σκάνδαλο.

Οι διωκτικές αρχές του Βελγίου που διεξάγουν την έρευνα, αναμένεται να ασκήσουν και νέες διώξεις, μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ο λόγος που η έφοδος έγινε πριν τα Χριστούγεννα είναι ακριβώς διότι υπήρχαν πληροφορίες πως η Καϊλή και άλλοι εμπλεκόμενοι ετοιμάζονταν να διοχετεύσουν το χρήμα σε ασφαλείς κατευθύνσεις ώστε να μην εντοπιστεί, αναφέρουν τα ίδια δημοσιεύματα.

Υ.Γ: Η Εύα Καϊλή κρατείτε στις φυλακές του St. Gilles, που βρίσκονται στο κέντρο των Βρυξελλών, Σύμφωνα δε με τα όσα μετέδωσαν τα βελγικά μέσα, πρώτος συνελήφθη ο Ιταλός σύντροφος της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, κατόπιν ο πατέρας της, Αλέξανδρος Καϊλής, ο οποίος και εντοπίστηκε έξω από ξενοδοχείο στις Βρυξέλλες με μία βαλίτσα γεμάτη μετρητά, για να ακολουθήσει στη συνέχεια η σύλληψη της ίδιας της Εύας μέσα στο σπίτι της, όπου και βρέθηκαν σακούλες γεμάτες με μετρητά, με αποτέλεσμα να μην τίθεται θέμα βουλευτικής της ασυλίας, καθώς θεωρείται πως πιάστηκε «επ’ αυτοφώρω».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger