Home » , » Ο αξιοσέβαστος κ. Μπόμπολας

Ο αξιοσέβαστος κ. Μπόμπολας

Από giorgis , Σάββατο 15 Μαρτίου 2008 | 9:54 μ.μ.


Μόνο γέλια προκαλεί η ανακοίνωση που εξέδωσε το «Πρώτο Θέμα» με αφορμή την πώληση της εφημερίδας στο συγκρότημα Μπόμπολα. Γράφει ανάμεσα στα άλλα ότι αυτό έγινε: «Με μοναδικό κριτήριο την ενίσχυση της ανεξαρτησίας της και την ενδυνάμωσή της προχωρά σε συνεργασία με την «Πήγασος εκδοτική». Την πλέον ανεξάρτητη οικονομικά και πολιτικά εκδοτική επιχείρηση της χώρας, που ανήκει στην οικογένεια Μπόμπολα».
Δεκαετίες τώρα τα παρασιτικά καθάρματα Λαμπράκης, Βαρδινογιάννης, Τεγόπουλος, Μπόμπολας, Αλαφούζος, Κόκκαλης και σια έχουν πέσει σαν βδέλες στο αίμα της εργατικής τάξης. Ο ληστρικά φορολογούμενος λαός πάντα τους τα ακουμπούσε χοντρά αφού αυτοί έχουν το πάνω χέρι σε ότι έχει σχέση με την υποδομή αυτού του κράτους και όχι μόνο. Για τα εξοπλιστικά προγράμματα, την Ολυμπιάδα 2004, τις λεγόμενες "νέες τεχνολογίες" τα κατασκευαστικά έργα.
Στα λαμόγια, αυτά της ολιγαρχίας, πρώτο τραπέζι πίστα είναι και η οικογένεια Μπόμπολα. Κάποια στιγμή θα αναφερθούμε πιο αναλυτικά για τον βίο και την πολιτεία αυτής της «αγίας» οικογένειας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger