Ρουκέτα;

Από giorgis , Παρασκευή 30 Μαΐου 2008 | 8:08 π.μ.

Ο δημοσιογράφος Γ. Βλάχος είναι ένα άτομο που ποτέ δεν έκρυψε την πολιτική του ταυτότητα. Δηλωμένος Νεοδημοκράτης –κρατάει κάποιες προσχηματικές αποστάσεις από ορισμένες κυβερνητικές επιλογές- αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επιπόλαιος ή ανεύθυνος.

Σήμερα στην εκπομπή του Γ. Αυτιά στον Alpha, όπου είναι σχολιαστής μαζί με τον Δ. Βερύκιο, έριξε μια ρουκέτα. Είπε ότι πολιτικό στέλεχος τον ενημέρωσε ότι κοινοβουλευτικό κόμμα ζήτησε την συνδρομή της ΕΥΠ για να βρει «το παραμικρό ψεγάδι γι’ αυτόν» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τον ρόλο της ΕΥΠ και για το παρελθόν της έχουμε αναφερθεί αναλυτικά σε άλλη δημοσίευση μας. Εδώ όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Γίνετε μια δημόσια καταγγελία και ο Γ. Βλάχος έχει χρέος να την τεκμηριώσει. Ζήτημα «δημοσιογραφικού απορρήτου» δεν τίθεται γιατί με τα λεγόμενα του θίγονται όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Δεν μπορεί να μένει μετέωρο ότι το ΚΚΕ π.χ ή ο Σύριζα υπάρχει περίπτωση να συνεργάζονται με την ΕΥΠ.

Για την ΕΣΗΕΑ και τον Σόμπολο το θεωρούμε δεδομένο ότι θα προσπεράσουν αυτή την καταγγελία. Απ’ τα κόμματα της αντιπολίτευσης όμως περιμένουμε μια δημόσια τοποθέτηση…. ή έστω απ’ τον Γρυλάκη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger