Home » » Αφού τους ανεχόμαστε...

Αφού τους ανεχόμαστε...

Από giorgis , Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008 | 2:06 μ.μ.


Ούτε σε κατεχόμενη χώρα να βρισκόταν δεν θα αντιμετώπιζαν έτσι τους «υπηκόους» τους κάποια στελέχη της δεξιάς. Το παράδειγμα της ΔΕΗ είναι χαρακτηριστικό. Την αναλαμβάνει ο Παλαιοκρασάς και το πρώτο που κάνει είναι να δημιουργήσει πολυτελέστατα γραφεία για τον εαυτό του διακοσμημένα με πανάκριβες μοκέτες και είδη τέχνης για να έχει άνετο εργασιακό περιβάλλον, ενώ στις μετακινήσεις του με θωρακισμένο αυτοκίνητο και καμιά δεκαριά σωματοφύλακες έδινε την εντύπωση ..πλανητάρχη.

Στην διοίκηση της ΔΕΗ τον ακολουθεί ο Τάκης Αθανασόπουλος. Αυτός απ’ τις πρώτες δηλώσεις του έδειξε τι επαφή με την πραγματικότητα έχει ο άνθρωπος. Να θυμηθούμε τι είχε πει: «ΤΟ διοξείδιο του άνθρακα δεν είναι ρύπος, αλλά αέριο του θερμοκηπίου και πίνεται με την πορτοκαλάδα, την μπίρα και την Coca Cola»! Και εντάξει, αυτή είναι μια παπαριά που είπε και δεν έχει νόημα να την σχολιάσουμε.

Όμως όταν τον ακούμε τώρα να λέει:«Οι αυξήσεις που ζητήσαμε, μολονότι ομολογουμένως είναι πολύ μεγάλες, είναι δυστυχώς, οι μικρότερες που επιβάλλονται προκειμένου να εξασφαλίσουμε εκείνες τις επενδύσεις, τόσο στον τομέα της παραγωγής για την κάλυψη της επάρκειας, όσο και στα δίκτυα μεταφοράς και διανομής για την αδιάλειπτη και ποιοτική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε όλους τους Έλληνες», δεν γίνετε να μην τα παίρνουμε στο κρανίο.


Φαίνετε ξεκάθαρα δηλαδή ότι το μόνο που ξέρει να κάνει αυτός ο τύπος είναι να χαρατσώνει τον ελληνικό λαό και παράλληλα να οδηγεί την ΔΕΗ στην πλήρη χρεωκοπία για να την ξεπουλήσει μεθαύριο στους κεφαλαιοκράτες, Μόλις απ’ τον περασμένο Δεκέμβρη τα έσοδα της ΔΕΗ χάρη στις "γενναίες" αυξήσεις που της είχαν εγκριθεί στα τιμολόγια της αυξήθηκαν κατά 11,9%. Τώρα ξαναζητάει να αυξηθούν κατά 7,9%.

Και τι κατορθώνει με την πολιτική του παρά το χαράτσωμα του ελληνικού λαού; Στο πρώτο εξάμηνο φέτος η ΔΕΗ να έχει ζημιές 111,8 εκατ. ευρώ ενώ πέρσι ενώ πέρσι είχε καθαρά κέρδη 99.4 εκατ. ευρώ.

Τον ίδιον δεν τον απασχολεί αυτό αφού πέρσι αποφάσισε να διπλασιάσει τις αποδοχές του και να τσεπώνει 400.000 ευρώ τον χρόνο ενώ παράλληλα έδωσε μόνος του στον εαυτό του μπόνους 100.000 ευρώ προφανώς για να επιβραβεύσει το ….αποτελεσματικό έργο του.

Αφού τους ανεχόμαστε είμαστε άξιοι της τύχης μας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger