Home » » Εκδοτικές αντιπαραθέσεις

Εκδοτικές αντιπαραθέσεις

Από giorgis , Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008 | 3:11 μ.μ.


Λάβρος ενάντια στους «θλιβερούς εκβιαστές και μικρονταβατζήδες πλέον των μέσων» είναι σήμερα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με άρθρο που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του.

Ανάμεσα στ’ άλλα λέει ότι: «έφθασαν στο έσχατο σημείο ξεπεσμού να συνομιλούν με συνεργάτες μας, άλλους προκειμένου να τους εξαγοράσουν και άλλους για να τους απειλήσουν με την απόλυση συγγενικών τους προσώπων που συμπτωματικά εργάζονται στα μέσα τους».
Εδώ πιθανόν να εννοεί τον αδελφό του Σωτήρη που είναι επίσης δημοσιογράφος και τον αρχισυντάκτη των εκπομπών του Σωκράτη Γκιόλια που εργάζονται παράλληλα σε ΜΜΕ που δεν διάκεινται φιλικά προς τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Φυσικά σαν «γάτα» που είναι ο Μ.Τ αποφεύγει να πει ονόματα και να αναφερθεί σε συγκεκριμένες περιπτώσεις αρκούμενος να στείλει ένα μήνυμα σε αποδέκτες που φωτογραφίζει.

Εδώ να σημειώσουμε ότι εδώ και καιρό υπήρχαν συνομιλίες μεταξύ Τριανταφυλλόπουλου και Ν.Χατζηνικολάου-Α. Κουρή για να εκδώσουν από κοινού βδομαδιάτικη εφημερίδα με προοπτική να αγοράσουν και τηλεοπτική συχνότητα.
Φαίνετε ότι αυτές οι συνομιλίες ναυάγησαν επειδή διαφώνησαν για το ποιοί κεφαλαιοκράτες θα ήταν χρηματοδότες αυτού του εγχειρήματος.

Όπως και να είναι επειδή το φθινόπωρο προβλέπετε να είναι πολιτικά «καυτό» και οι μεγαλοκαπιταλιστές πάντα χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης σαν όχημα για να εξυπηρετούνται οι σκοπιμότητες τους, θα έχουμε πολλά επεισόδια στον «πόλεμο» για το ποια εκδοτικά-οικονομικά συμφέροντα θα έχουν τον πρώτο λόγο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger