Home » , » Διαλέγετε και παίρνετε

Διαλέγετε και παίρνετε

Από giorgis , Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008 | 3:45 μ.μ.


"Φθάνει πια! Είναι η κραυγή απόγνωσης της κοινωνίας.
Η εγκληματικότητα αυξάνεται, η ακρίβεια καλπάζει, ο δανεισμός από τις τράπεζες αυξάνεται καθώς και η απαισιοδοξία των πολιτών και η φορολογία ενώ η αγοραστική δύναμη μειώνεται μαζί με τα τελευταία ίχνη αντοχής.

Φθάνει πια! Το φωνάζουν (ακόμη) και οι Νεοδημοκράτες που πίστεψαν τη χειρότερη και πλέον αναξιόπιστη κυβέρνηση της οποίας το μοναδικό κατόρθωμα, μέσα σε 4 χρόνια, ήταν να κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους".

Ηλίας Γεωργάκης – «ΝΕΑ»



"Τα κυβερνητικά μέτρα που δεν θίγουν ούτε εργαζόμενους ούτε συνταξιούχους".

Αργύρης Ντινόπουλος - Βουλευτής Ν.Δ

"Ο βαρόνος Μυγχάουζεν ήταν Ελληνας. Ήταν Έλληνας κι έχει και απογόνους. Ο ψευτοθόδωρος είναι κατευθείαν απόγονος του ευφάνταστου βαρόνου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος βγήκε και δήλωσε ότι «πολιτική της κυβέρνησης είναι η μείωση της φορολογίας»! Πότε; Την ίδια μέρα που ο Αλογοσκούφης ανακοίνωσε ότι θα μας γδάρει κι ότι θα κρεμάσει το τομάρι μας στις Εφορίες. Και δεν κοκκινίζει κανείς τους. Όπως δεν κοκκινίζει κι ο εκπρόσωπος των εμπόρων που δήλωσε στην τηλεόραση ότι οι έμποροι πληρώνουν μεγάλους κι ασήκωτους φόρους, όπως τον... ΦΠΑ! Μα καλέ μου άνθρωπε, αφού το ξέρεις, τον ΦΠΑ δεν τον πληρώνουν ούτε οι έμποροι ούτε οι βιομήχανοι ούτε οι εφοπλιστές. Τον ΦΠΑ τον πληρώνουν, από την αρχή ώς το τέλος, οι καταναλωτές. Οι έμποροι απλώς τον εισπράττουν για λογαριασμό του κράτους. Ορισμένοι μάλιστα δεν τον αποδίδουν στο κράτος, αλλά τον κατακρατούν, τον ιδιοποιούνται, κλέβοντας και το κράτος και τους καταναλωτές. Σε τελευταία ανάλυση τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους. Με τέτοια ψέματα, ο βαρόνος Μυγχάουζεν και η Χαλιμά πανηγυρίζουν στους ουρανούς".

Θάνος Παπαδόπουλος – «ΝΕΑ»

"Τα μέτρα δεν θίγουν μισθωτούς και συνταξιούχους, ούτε την αναπτυξιακή πορεία της χώρας, η οποία εφέτος θα ενισχυθεί από ένα «μεγάλο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων»"

Γ. Αλογοσκούφης
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger