Home » » Κότες λυράτες

Κότες λυράτες

Από giorgis , Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008 | 3:47 μ.μ.



Μας έχουν πρήξει τα ούμπαλα τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης για το τι θα κάνουν αύριο στην συνεδρίαση της ΚΕ οι «αντάρτες» του κυβερνόντος κόμματος.

Τέτοιος εκφυλισμός λέξης όπως της λέξης «αντάρτης» δεν έχει ξαναγίνει.

«Άνθρωπος που ξεσηκώνεται ένοπλα εναντίον μιας κρατικής εξουσίας ή εναντίον ενός πολιτικού καθεστώτος» γράφει η εγκυκλοπαίδεια στο λίμα «αντάρτης».
Αλλά πέρα απ’ αυτό ακόμα και να δεχθούμε ότι πολιτικά μπορεί να χαρακτηριστούν «αντάρτες» οι βουλευτές της Ν.Δ που έχουν ενστάσεις στην εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική τι είδους «αντάρτικο» κάνουν;
Απλώς όπου βλέπουν τηλεοπτικό μαρκούτσι παρουσιάζονται και λένε τις ανούσιες παπαριές τους για να κερδίσουν μερικά δευτερόλεπτα δημοσιότητας.
Στην βουλή ψηφίζουν και στηρίζουν κάθε αντιλαϊκή επιλογή της κυβέρνησης και όταν βρεθούν μπροστά στον αρχηγό τους κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένη.

Αυτό ακριβώς θα γίνει και αύριο στην συνεδρίαση της Κ.Ε της Ν.Δ. Όπως είχε πει και ο Αβέρωφ «όποιο πρόβατο βγαίνει έξω απ’ το μαντρί το τρώει ο λύκος».
Και αυτοί μπορεί να αντιδρούν σαν πρόβατα δεν έχουν όμως καμιά διάθεση να «φαγωθούν» απ’ το πολιτικό στερέωμα της χώρας που τόσα πολλά τους προσφέρει.

Στην κυριολεξία δηλαδή κότες λυράτες είναι.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger