Home » » Σαλτάρισαν εντελώς ορισμένοι

Σαλτάρισαν εντελώς ορισμένοι

Από giorgis , Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008 | 5:05 μ.μ.


Εχουν σαλτάρει εντελώς ορισμένοι.
Ενας αμερικάνος γερουσιαστής έκανε μήνυση στον …θεό αλλά επειδή δεν βρήκαν τον «πανάγαθο» οι δικαστές η μήνυση μπήκε στο αρχείο. (ακριβώς όπως ο Σανιδάς δεν βρίσκει τα λαμόγια που κάνουν τις αρπαχτές και όπου τον παίρνει βάζει τις υποθέσεις στο αρχείο)

Οι Αγγλοι όμως δεν τα βάζουν με τον θεό αλλά ζητούν το ..έλεος του. Η Εκκλησία της Αγγλίας δημιούργησε «Προσευχή για την οικονομική κρίση» που διαβάζουν οι παπάδες στις εκκλησιές τους.

Να λοιπόν το τροπάρι στο οποίο προσεύχεται το «ποίμνιο» της Αγγλίας: «Κύριε και Θεέ, ζούμε σε ταραγμένες μέρες, σε όλον τον κόσμο, οι τιμές ανεβαίνουν, τα χρέη αυξάνονται, οι τράπεζες καταρρέουν και η εύθρσαυστη ασφάλεια απειλείται. Θεέ της αγάπης, νιώσε το φόβο μας και άκουσε την προσευχή μας, γίνε ένα οχυρό δύναμης μέσα στην κινούμενη άμμο και ένα φως στο σκοτάδι, βοήθησε μας να δεχθούμε το δώρο σου της ειρήνης και θεράπευσε τις καρδιές μας, στρέφοντας τες εκεί όπου θα βρεθούν οι πραγματικές χαρές, στον Ιησού Χριστό και Κύριό μας. Αμην».

Αντε και στα δικά μας. Περιμένουμε να δούμε πότε θα αναθέσει ο Αλογοσκούφης στον ηγούμενο Εφραίμ να συντάξει ανάλογη προσευχή.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger