Home » , » Κάτι ετοιμάζουν οι μπάτσοι της "αντιτρομοκρατικής"

Κάτι ετοιμάζουν οι μπάτσοι της "αντιτρομοκρατικής"

Από giorgis , Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009 | 5:02 μ.μ.

Ο γνωστός τρομολάγνος δημοσιοκάφρος Β. Λαμπρόπουλος –θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πολλά για τον ρόλο του όταν συνελήφθησαν τα άτομα που φερόταν ως μέλη της 17 Νοέμβρη, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας- ξαναχτυπά σήμερα μέσα από τις στήλες του «Βήματος» στοχοποιώντας γνωστούς αγωνιστές της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς σαν "στρατολόγους" του «Επαναστατικού Αγώνα» και των άλλων ενόπλων οργανώσεων.

Να δούμε ένα απόσπασμα απ’ τις παπαριές που γράφει:

"Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας από το φθινόπωρο του 2002, μετά την εξάρθρωση της 17Ν και του ΕΛΑ, μια ομάδα ατόμων ηλικίας μεταξύ 45 και 60 ετών που συμμετείχαν στο αντάρτικο πόλης την περίοδο 1975-2002 αλλά δεν είχαν εντοπισθεί αποφάσισαν να αναπληρώσουν το «κενό» στην ένοπλη δράση.
Ετσι άρχισαν από τότε σταδιακά να στρατολογούν άτομα ηλικίας 20-35 ετών που συμμετείχαν στις κινήσεις συμπαράστασης των συλληφθέντων μελών της 17Ν και δεν είχαν μπει στο στόχαστρο των αρχών ασφαλείας.".

Επειδή το δημοσίευμα του σίγουρα προέρχεται από «πηγές» της «αντιτρομοκρατικής» και μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η αναφορά του στα άτομα «που συμμετείχαν στις κινήσεις συμπαράστασης των συλληφθέντων μελών της 17Ν» να πούμε δυο πράγματα.

Ποιοι πήραν την πρωτοβουλία για την σύσταση »Κίνησης Αλληλεγγύης στους Πολιτικούς κρατουμένους» είναι γνωστό σε όλους, (τουλάχιστον σ’ αυτούς που έχουν σχέση με τον αντικαπιταλιστικό χώρο).
Και στο διαδίκτυο ακόμα υπάρχουν πληθώρα δημοσιευμάτων για τις εκδηλώσεις που έκανε η συγκεκριμένη συλλογικότητα.

Μάλλον κάτι ετοιμάζει η «αντιτρομοκρατική» και βάζει τον Λαμπρόπουλο να προετοιμάσει το έδαφος .

Το ότι απ’ το δημοσίευμα του «Βήματος», «φωτογραφίζονται» γνωστά πρόσωπα σαν «στρατολόγοι» του «Επαναστατικού Αγώνα» και όχι μόνο, μας κάνει να υποθέτουμε ότι κάποια καινούργια σκευωρία έχει στα σκαριά η «αντιτρομοκρατική» γ’ αυτό και προήλθε το κατευθυνόμενο αυτό δημοσίευμα του Λαμπρόπουλου.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger