Home » » Μαρκογιαννάκειο ανάγνωσμα

Μαρκογιαννάκειο ανάγνωσμα

Από giorgis , Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009 | 6:11 μ.μ.

Πριν μερικές μέρες τα μπατσογούρουνα που σταβλίζονται στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα είχαν σακατέψει στο ξύλο έναν νεαρό Αφγανό μετανάστη.
Για το θέμα αυτό είχε καταθέσει επίκαιρη ερώτηση στην βουλή, ο Σπύρος Χαλβατζής του ΚΚΕ η οποία συζητήθηκε σήμερα.

Ετσι βρήκε την ευκαιρία ο Μαρκογιαννάκης να επιδοθεί σε ένα ρεσιτάλ ρατσισμού και ξενοφοβίας ενώ για την ταμπακιέρα δεν μίλησε καθόλου.
Αν και αναγνώρισε την ανικανότητα των υφισταμένων του, αφού όπως είπε «από την Ομόνοια και σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα που η Αστυνομία όσες προσπάθειες και να καταβάλει είναι σχεδόν αδύνατο να το αντιμετωπίσει», εν τούτοις το γύρισε σε ..άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε.

Περιορίστηκε σε ..δημοσιογραφικές εκτιμήσεις του στυλ: «στο κέντρο της πόλης, κυριαρχεί η πορνεία, το έγκλημα, η εμπορία και χρήση ναρκωτικών», αλλά για την εγκληματική συμπεριφορά που δείχνου οι μπάτσοι με θύματα μετανάστες δεν είπε κουβέντα!

Όχι ότι περιμέναμε, ν ακούσουμε, τίποτα διαφορετικό απ’ τον πρώην εισαγγελέα της χούντας, αλλά είναι παράλογο να χρεώνει την «εικόνα του κέντρου της Αθήνας», όπως την παρουσιάζει στους μετανάστες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger