Home » » Σε αμηχανία η φυλλάδα του Λαμπράκη

Σε αμηχανία η φυλλάδα του Λαμπράκη

Από giorgis , Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009 | 11:27 π.μ.

Σε αμηχανία η φυλλάδα του Λαμπράκη, μετά το χθεσινό κείμενο του Επαναστατικού Αγώνα στο «Ποντίκι» που αποδείκνυε ότι η οργάνωση είχε κάνει προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην φυλλάδα λέγοντας ότι «υπάρχει παγιδευμένο αυτοκίνητο με 125 κιλά εκρηκτικά στα γραφεία της Citibank στη οδό Αχαΐας στην Κ. Κηφισιά. θα εκραγεί σε πενήντα λεπτά».

Στο κείμενο του ο Ε.Α συμπληρώνει τον διάλογο που είχε με τον τηλεφωνητή των «Νέων» και καταλήγει ότι «τίποτα δεν προμήνυε ότι δεν θα ειδοποιούσε –σ.σ την αστυνομία- για το τηλεφώνημά μας».

Σε ένα μάλλον ασυνάρτητο κείμενο η φυλλάδα του Λαμπράκη μας λέει τα παρακάτω σήμερα:

«Η Σύνταξη των «ΝΕΩΝ» επαναλαμβάνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο πως ούτε έλαβε, ούτε ενημερώθηκε για οποιοδήποτε προειδοποιητικό τηλεφώνημα του Επαναστατικού Αγώνα για την τοποθέτηση βόμβας.
Αυτό μάλιστα προκύπτει και από έλεγχο που έγινε στο τηλεφωνικό αρχείο του νυχτερινού συντάκτη. Από έρευνα που έγινε μετά τη χθεσινή προκήρυξη, διαπιστώθηκε πως έγινε μία κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη εκείνη την ώρα, χωρίς ωστόσο να φαίνεται από πού έγινε η κλήση. Σε κάθε περίπτωση και για κάθε ενδεχόμενο, έχουν ληφθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα και η έρευνα συνεχίζεται».

Την μια λέει ότι η εφημερίδα «ούτε έλαβε, ούτε ενημερώθηκε για οποιοδήποτε προειδοποιητικό τηλεφώνημα του Επαναστατικού Αγώνα για την τοποθέτηση βόμβας», ενώ αμέσως μετά, στο ίδιο κείμενο αυτοδιαψεύδετε γράφοντας «από έρευνα που έγινε μετά τη χθεσινή προκήρυξη, διαπιστώθηκε πως έγινε μία κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη εκείνη την ώρα, χωρίς ωστόσο να φαίνεται από πού έγινε η κλήση».

Δηλαδή παραδέχονται ότι η κλήση έγινε. Το πρόβλημα τους ήταν ότι δεν καθοριζόταν από πού «έγινε η κλήση», γ’ αυτό δεν ειδοποίησαν την μπασκηναρία; Μας δουλεύουν;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger