Home » , » Αλλο ένα κρούσμα μπατσάδικης βαρβαρότητας

Αλλο ένα κρούσμα μπατσάδικης βαρβαρότητας

Από giorgis , Τετάρτη 20 Μαΐου 2009 | 10:26 μ.μ.

Η μπασκηναρία της Θεσσαλονίκης έχει παράδοση στο να χρησιμοποιήσει αλόγιστη βία.

Το καινούργιο της θύμα ονομάζετε Ευμορφίας Ξυνού και για την περιπέτεια της υπάρχει αναφορά στην «Ελευθεροτυπία».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η γυναίκα υπέβαλε έγκληση σε βάρος του διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου και ενός αστυνομικού του ίδιου Τμήματος οι οποίοι φέρονται ότι «την χτύπησαν και επιχείρησαν να την πνίξουν με τα χέρια τους».

«Το περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες το πρωί, όταν η γυναίκα πήγε να ανοίξει το μπακάλικο του συζύγου της στην πλατεία Αθωνος, που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου. Κατά λάθος ενεργοποίησε τον συναγερμό του καταστήματος, ο οποίος άρχισε να "χτυπάει", και μέχρι να πάρει οδηγίες από τον άνδρα της για την απενεργοποίησή του, έφτασαν στο σημείο δύο αστυνομικοί.
Της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο Τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, αλλά εκείνη αρνήθηκε επειδή έφερε μαζί της αστυνομική ταυτότητα. Ακολούθησε έντονη λογομαχία και οι αστυνομικοί φέρονται ότι την έσυραν με τη βία μπροστά στα μάτια άλλων επαγγελματιών της περιοχής», συμπληρώνει το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Απ’ το blog newsblog.gr (απ’ όπου είναι και οι φωτογραφίες) ενημερωνόμαστε … τα συνηθισμένα.

«Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης θεωρεί ότι τίποτε το μεμπτό δεν συνέβη και όλα εξελίχθηκαν κανονικά και σύμφωνα με τις … διαδικασίες».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger