Home » , , , » Να βγάλουμε τα μάτια του "Μεγάλου Αδελφού"

Να βγάλουμε τα μάτια του "Μεγάλου Αδελφού"

Από giorgis , Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009 | 12:22 μ.μ.

Πάνω από 1.200 ρουφιανοκάμερες παρακολούθησης βρίσκονται στους δρόμους, στους χώρους εργασίας, σε γήπεδα, πάρκα, κτίρια, παντού.

Είναι τα "μάτια" του «Μεγάλου αδελφού» που καταγράφουν συνέχεια κάθε μας κίνηση.

Κανείς δεν ξέρει πώς χρησιμοποιούν οι ασφαλίτες που διαχειρίζονται το υλικό των καμερών, πέρα απ’ το να μας φακελώνουν ηλεκτρονικά.

Για την παρέμβαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τις χαφιεδοκάμερες τα γράφαμε εχτές.
Είναι κι αυτή ένα όργανο του συστήματος, δεν έχει δικαιοδοσία να εκφέρει καμιά δεσμευτική «γνωμοδότηση» και χρησιμοποιείται για να παρουσιάζει την «δημοκρατική ευαισθησία» της κυβέρνησης όπως είπε χτες ο υπουργός Δένδιας.

Και είναι απόλυτα σωστή η παρακάτω διαπίστωση που βρίσκεται στον σημερινό «Ριζοσπάστη»:

"Η «δημόσια ασφάλεια» για την οποία μιλά η κυβέρνηση δεν είναι τίποτε άλλο από τη σκληρή καταστολή σε βάρος του λαϊκού κινήματος, αφού περιλαμβάνει τρομονόμους, ευρωτρομονόμους, ηλεκτρονικό φακέλωμα, αποθήκευση στοιχείων που θα είναι στη διάθεση ιδιωτικών εταιρειών, χρήση καμεροχαφιέδων, τράπεζα DNA.
Είναι προφανές ότι με την τροπολογία την οποία η κυβέρνηση χαρακτηρίζει εγγύηση της δημόσιας ασφάλειας, επιτρέπει σε άλλες αρχές πλην των δικαστικών να επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που προέρχονται από τη χρήση καμερών που έχουν τοποθετηθεί σε εκατοντάδες σημεία των μεγάλων πόλεων.
Ετσι, θα φακελώνονται όσοι παίρνουν μέρος σε κινητοποιήσεις και στους λαϊκούς αγώνες. Επιπλέον, μέτρα όπως αυτό, θα χρησιμοποιηθούν σε βάρος του λαού και σε βάρος των κοινωνικών αντιδράσεων λόγω της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής, ιδιαίτερα σε συνθήκες κρίσης".

Όλα καλά στα λόγια ρε παιδιά του ΚΚΕ. Πάμε τότε όλοι μαζί να υλοποιήσουμε το σύνθημα σας. Να ξηλώσουμε όλες τις ρουφιανοκάμερες.
Καλέστε μια μαζική αντίδραση στα σημεία που είναι τοποθετημένα τα «μάτια» του «Μεγάλου Αδελφού» και πάμε να του τα «βγάλουμε».

Θα το κάνετε; Γιατί διαφορετικά με την ανέξοδη ρητορεία σας μα θυμίζετε την λαϊκή ρήση «πολύ λάδι και από τηγανίτα τίποτα».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger