Home » , » Τους έφτυσε και εποίησαν την νήσσαν

Τους έφτυσε και εποίησαν την νήσσαν

Από giorgis , Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010 | 9:17 μ.μ.

Ο αγρότης από το μπλόκο του Προμαχώνα έκανε με τα κρεμιδάκια την υπουργό Μπατζελή ενώ έφτυσε κατάμουτρα το δημοσιοκαφρικό επιτελείο του Mega που προσπαθεί να προβοκάρει και να συκοφαντήσει τον αγώνα τους.

Ας παρακολουθήσουμε επιγραμματικά τι είπε ο αγρότης. Αναφερόμενος στον προσχηματικό διάλογο που καλεί το υπουργείο και έχοντας πείρα απ’ το παρελθόν είπε «Καλούμαστε σε μια χοροεσπερίδα να μας ταϊσουν να μας ποτίσουν και στο τέλος να μας πουν στην ευχή της Παναγίας».
Ενώ για τους παραθυράτους δημοσιοκάφρους του Μέγα τους έσφαξε με το μπαμπάκι. Είπε αναφερόμενος στην Τρέμη: «Οι συνομιλητές σας σε πέντε μέρες έχουν αναλύσει το αγροτικό και θα πρότεινα στην κυρία Μπαντζελή, τον κύριο Γιάννη Πρετεντέρη και όλους τους συνομιλητές του πάνελ να τους πάρει να τους πάρει συμβούλους στο υπουργείο Γεωργίας.
Δεν θέλουμε Βρυξελλανθρώπους, δεν θέλουμε επιστημονικούς συμβούλους, ανθρώπους που ξέρουν επιστημονικά στην πράξη όμως δεν γνωρίζουν».

Όσο αφορά τον ισχυρισμό ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να στηριχθεί το αγροτικό εισόδημα ήταν καταπέλτης: «Δεν υπάρχει πολιτική βούληση για να λυθεί το αγροτικό πρόβλημα ... Τα πολιτικά κόμματα προείσπραξαν από τον κρατικό προϋπολογισμό μέχρι το 2016 τα λεφτά που τους αναλογούν».

Αστέρι ο αγρότης, Αμπατζής ονομάζετε, έδωσε αποστομωτική απάντηση και στο κυβερνητικό στέλεχος αλλά και στα κυβερνητικά δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια.

Πάντα τέτοια.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger