Home » , » Ξεφωνημένος αγροτοπατέρας

Ξεφωνημένος αγροτοπατέρας

Από giorgis , Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010 | 9:12 π.μ.

Οποιος/α παρακολούθησε την τηλεοπτική παρουσία του προέδρου της ΓΣΕΕ και την αντιπαράθεση που είχε με τους αγρότες που είναι στα μπλόκα κατάλαβε πολύ καλά γιατί ο κινητοποιούμενος αγροτικός κόσμος που έχει απαξιώσει εντελώς τους καρεκλοκένταυρους των ΠΑΣΕΓΕΣ-ΣΥΔΑΣΕ-ΓΕΣΑΣΕ.

Αντί για να κάνουμε τον παραμικρό σχολιασμό της άθλιας παρουσίας του προέδρου της ΠΑΣΕΓΕΣ, Καραμίχα, αρκούμαστε μόνο να αναφέρουμε τον τρόπο που τον αντιμετώπισε ο Δ. Καμπουράκης. Ηταν τόσο προκλητικός και κάθετος στα λεγόμενα του, τόσο ολοφάνερος στην συκοφαντία και την προβοκάτσια που επιχειρούσε ενάντια στους αγρότες που είναι στα μπλόκα ώστε ο αστός δημοσιογράφος είπε επί λέξει απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ: «Ή εσένα ακούω ή την Μπατζελή ακούω το ίδιο πράγμα ακούω».
Την εκτίμηση του Καμπουράκη μάλιστα, αγρότης απ’ το μπλόκο του Προμαχώνα την απέδωσε στο ότι: «Είναι γνωστό ότι η σημερινή υπουργός αγροτικής Ανάπτυξης ήταν υπάλληλος του Καραμίχα».

Και με την ευκαιρία να πούμε ότι διαχρονικά σ’ αυτές τις οργανώσεις (ΠΑΣΕΓΕΣ-ΣΥΔΑΣΕ-ΓΕΣΑΣΕ) και στους οργανισμούς που εποπτεύουν, όλα τα αστικά πολιτικά κόμματα που κυβέρνησαν έχουν βολέψει, με παχυλούς μισθούς (που τους πληρώνουν απ’ τις εισφορές τους οι ίδιοι οι αγρότες) εκατοντάδες «δικά» τους παιδιά. Χαρακτηριστικό είναι το χθεσινό δημοσίευμα του Πασοκικού «Ποντικιού» που τα χώνει στην Ν.Δ:
«Για τις επιδοτήσεις κινητοποιούνται οι αγρότες και αυτό είναι μια καλή αφορμή να δούμε πώς προετοίμασε η Ν.Δ δυο αρμόδιους οργανισμούς. Σύμφωνα με όσα λένε οι "πράσινοι", ψάχνοντας στον ΟΠΕΚΕΠΕ και στην Αγρογή βρήκαν ότι οι "γαλάζιοι" είχαν προσλάβει με συνοπτικές διαδικασίες και εκτός πλαισίου 1.270 άτομα που κόστισαν 25 εκατ ευρώ. Και που να ψάξετε στον άλλο οργανισμό του υπ. Γεωργίας, τη "Δήμητρα", λένε οι γνωρίζοντες».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger