Home » , » Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα ...

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα ...

Από giorgis , Τετάρτη 7 Απριλίου 2010 | 2:25 μ.μ.

Καλά, όλο αυτόν τον καιρό κυβέρνηση και αστικά κόμματα αντιπολίτευσης δεν μας έπρηξαν τα ούμπαλα για την «αναγκαιότητα των μέτρων» για τις «απαραίτητες διαθρωτικές αλλαγές» και όλα τα σχετικά με «επιχείρημα» ότι έτσι θα μειωθεί το επιτόκιο δανεισμού της χώρας μας;

Και τι βλέπουμε σήμερα; Ότι αφού η κυβέρνηση προχώρησε στις πιο αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις που υπήρξαν τα τελευταία 30 χρόνια τα «spread» να εκτινάσσονται στα ύψη.

Φαίνετε δηλαδή ότι όντως υπάρχει σχεδιασμός της ντόπιας αστικής τάξης που υλοποιεί ο κυβερνητικός πράσινος θίασος να οδηγηθεί η Ελλάδα στα νύχια του ΔΝΤ γιατί έτσι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους θα προστατευτούν τα κέρδη και η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής πλουτοκρατίας φορτώνοντας όλα τα βάρη της κρίσης στις πλάτες του εργαζόμενου λαού.

Δεν είναι τυχαίο που ακούσαμε σήμερα από το δελτίο του Mega οικονομικό αναλυτή του CNN να επιβεβαιώνει εκτιμήσεις του Γ. Δελαστίκ που είχε γράψει πρόσφατα σε άρθρο του ότι: «Στόχος του Γ. Παπανδρέου είναι να αξιοποιήσει το καθεστώς "οικονομικής δικτατορίας" του ΔΝΤ προκειμένου να διευκολυνθεί στην υλοποίηση των βαθύτερων αντεργατικών και αντιλαϊκών τομών που έχουν γίνει ποτέ στην ελληνική κοινωνία».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger