Home » , » Εβαλαν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα.

Εβαλαν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα.

Από giorgis , Παρασκευή 9 Απριλίου 2010 | 2:42 μ.μ.

Η εκτίμηση της Goldman Sachs ότι μέχρι τέλους του μήνα η ελληνική κυβέρνηση θα προσφύγει στα νύχια του ΔΝΤ δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη.

Εχει πληροφορίες από «πρώτο χέρι». Ας μην ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση ανέθεσε να διαχειριστεί το δημόσιο χρέος ένα άτομο –ο Πέτρος Χριστοδούλου- που έχει διατελέσει στέλεχος αυτού του κερδοσκοπικού χρηματοπιστωτικού οργανισμού-. Εβαλε δηλαδή τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα.

Αλήθεια πιστεύει κανείς ότι ο Πέτρος Χριστοδούλου εγκατάλειψε την θέση του μεγαλοστελέχους της Τράπεζας της Ελλάδας που είχε αμοιβές πάνω από 300.000 ευρώ τον χρόνο για να αναλάβει τη θέση του νέου γενικού διευθυντή του ΟΔΔΗΧ (Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους), με μηνιάτικο κάτω από 8.000 ευρώ γιατί αισθάνθηκε «πατριωτικό καθήκον να βοηθήσει την Ελλάδα»;
Μην τρελαθούμε και εντελώς!

Ντόπια αστική τάξη και το πολιτικό της προσωπικό σε συνεργασία με τους ξένους επικυρίαρχους είναι φανερό ότι έχουν σχέδιο να στείλει την χώρα στην ρότα του ΔΝΤ εκτιμώντας ότι έτσι οι ντόπιοι πλουτοκράτες θα διαιωνίσουν τα κέρδη τους και την ανταγωνιστικότητα τους, με θύμα την εξαθλίωση πλατιών λαϊκών μαζών.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger