Home » » ΟΙ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΕΣ ΤΗΣ ΜΗΝΤΙΑΚΗΣ "ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ"!

ΟΙ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΕΣ ΤΗΣ ΜΗΝΤΙΑΚΗΣ "ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ"!

Από giorgis , Πέμπτη 6 Μαΐου 2010 | 9:42 μ.μ.

Από τον askordoulako

«Κι όταν χτυπήσαμε τα εγκλήματα αυτά και πατάξαμε την προδοσία, αυτοί σαν δεσποινίδες της αριστοκρατίας, που δε βλέπουν γύρω τους τη δυστυχία και την κακομοιριά πού βασιλεύει, αλλά συγκινούνται από ένα άρρωστο γατάκι, έμπηξαν τις φωνές και μας κατηγόρησαν ότι σκοτώνουμε». Από το λόγο του Άρη στη Λαμία

Τις τελευταίες εβδομάδες είχαν λουφάξει…Είχαν αρχίσει να τρέμουν σαν την κρέμα καραμελέ κι ένας ένας άρχισαν ξαφνικά να κατανοούν τη λαϊκή οργή… Σε ορισμένους μάλιστα ήταν έκδηλος ο φόβος…
Μιλάμε βέβαια για τους αγράμματους, ανίκανους κι -επί χρόνια- αναιδείς και γλοιώδεις στυλοβάτες του χρεωκοπημένου πολιτικού συστήματος, τους δημοσιογραφούντες κι όλο τον υπόλοιπο μικροαστικό συρφετό.

Και ξαφνικά, με αφορμή το τραγικό γεγονός του θανάτου των άτυχων εργαζομένων της ΜΑΡΦΙΝ, τα ερπετά έσκασαν μύτη!

Πρόσωπα φαιδρά σαν τον Παυλόπουλο του ΑΛΤΕΡ, σχεδόν δακρυσμένοι, καταδικάζουν τους εγκληματίες. Πρόεδροι εμπορικών συλλόγων και λογής λογής χοντρόπετσοι μικροιδιοκτήτες, απαιτούν να σταματήσουν οι δυναμικές κινητοποιήσεις, παρότι μπροστά στα μάτια τους οι τηλεοπτικές εικόνες δείχνουν 100.000 ανθρώπους κάθε ηλικίας να πολιόρκούν τη Βουλή, συγκρουόμενοι με τις ορδές των προκλητικών και θρασύδειλων αλητών των ΜΑΤ και της ΔΙΑΣ.

Όλοι αυτοί γνωρίζουν κατά βάθος, ότι δεν υπήρχε καμία μα καμία περίπτωση να πετούσε κάποιος μολότοφ αν έβλεπε κόσμο μέσα σε τράπεζα. Δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ! Κι όμως είδαν αυτό το δραματικό γεγονός, ως μάνα εξ’ ουρανού μήπως και σταματήσουν το άγριο και μαζικό ποτάμι, που έρχεται να τους πνίξει!

Οι άθλιοι, που όταν οι εφοπλιστές έπνιξαν 90 ψυχές στην Πάρο, έκαναν πλυντήρια –μέσω των εκπομπών του- υπέρ των ενόχων του εγκλήματος, αποκαλώντας τους «κ. Υπουργέ, κ. Αρχηγέ, κ. Σφηνια», χωρίς να τολμήσουν να τους φέρουν αντιμέτωπους με τις ευθύνες τους.

Οι αστοιχείωτοι κόλακες κάθε είδους και ήθους εξουσίας, που όταν το διαπλεκόμενο κράτος έκαιγε διά παραλείψεως 70 ψυχές στο Μοριά, «ξέπλεναν» στα μάτια μας τους συγκινημένους πρωθυπουργούς και κρατικούς αξιωματούχους.

Αυτοί οι συμπλεγματικοί γενίτσαροι, που σήμερα δήθεν σοκάρονται σαν δεσποινίδες της αριστοκρατίας, αλλά όταν οι ανατινάξεις στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη μαυρόντυναν τα σπίτια του Περάματος εκείνοι συνωστίζονταν σε κοσμικά πάρτυ εφοπλιστών και τραπεζιτών, προσπαθώντας μάλιστα να τους πάρει ο φακός κάποιου κοσμικού ρεπορτάζ!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ…
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger