Home » , » Θέλουν μας οδηγήσουν στην αυτοδικία;

Θέλουν μας οδηγήσουν στην αυτοδικία;

Από giorgis , Πέμπτη 13 Μαΐου 2010 | 4:35 π.μ.

Αν όχι ύποπτη τουλάχιστον περίεργη είναι η ανοχή που δείχνει ο Χρυσοχοϊδης και οι υφιστάμενοι του απέναντι στις ρατσιστικές-φασιστικές συμμορίες.

Οι μαχαιροβγάλτες-παρακτατικοί δρουν ανενόχλητοι και αφού είναι σε ένα βαθμό όλοι τους γνωστοί, μας κάνει να οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι η στάση του υπουργού είναι συνειδητή και αποβλέπει στο να δώσουν απάντηση στα ασπόνδυλα φασιστοειδή, άτομα που δεν ανέχονται την φασιστική παρακρατική δράση.

Οι συνεργασία των κατασταλτικών μηχανισμών με τις νεοναζιστικές συμμορίες είναι δεδομένη.
ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Αλλά πέρα απ' αυτό το φαινόμενο των φασιστικών-ρατσιστικών προκλησεων παίρνει πρωτόγνωρες διαστάσεις.
Το τελευταίο περιστατικό έγινε χτες και σύμφωνα με την φυλλάδα «Βήμα» :

«Θύματα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλουν ότι έπεσαν δύο 20χρονοι από το Αφγανιστάν χθες τα ξημερώματα στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Οι δύο νεαροί περίμεναν στην οδό Αχαρνών το αφεντικό τους για να πάνε για δουλειά, όταν ξαφνικά τους επιτέθηκαν 15-20 άτομα με ξύλα, πέτρες και καρέκλες που πήραν από καφενεία. Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Οπως καταγγέλλουν μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων, τα ίδια άτομα λίγες ώρες νωρίτερα είχαν μαχαιρώσει και τραυματίσει σοβαρά άστεγο Παλαιστίνιο που κοιμόταν σε παγκάκι στην πλατεία Βικτωρίας».

Ας το καταλάβει ο υπουργός Μπάτσων και καταστολής. Πιθανόν αν αυτός και η κυβέρνησή του θέλουν θύματα για να αποπροσανατολίσουν την λεγόμενη κοινή γνώμη από την βάρβαρη αντιλαϊκή επίθεση  του αστικού  πολιτικού σκηνικού-Ε.Ε-ΔΝΤ, στην προκειμένη περίπτωση  παίζουν με την φωτιά.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger