Home » » «Το δημόσιο συμφέρον της χώρας».

«Το δημόσιο συμφέρον της χώρας».

Από giorgis , Δευτέρα 31 Μαΐου 2010 | 5:55 μ.μ.

Με μια καραμέλα που την πιπιλίζουν δεκαετίες οι αστοί και δεν λιώνει με τίποτα ξεμπέρδεψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προπαγάνδας όταν στην σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ρωτήθηκε με ποιο σκεπτικό οι Ελληνες αεροπόροι εκπαιδεύουν τους Ισραηλινούς συναδέλφους τους, πώς θα μακελεύουν καλύτερα τον Παλαιστινιακό λαό. Γιατί αυτό ακριβώς γίνετε με τις κοινές Ελληνο-ισραηλινές αεροπορικές ασκήσεις

Ας δούμε τον συγκεκριμένο διάλογο.

Δημοσιογράφος :
Τι κοινή στρατιωτική άσκηση κάνουμε εμείς με τους Εβραίους και μάλιστα όταν είναι γνωστό το τι συμβαίνει στη Γάζα και πώς αντιμετωπίζονται οι ανθρωπιστικές βοήθειες που καταφθάνουν; Διότι δεν είναι το πρώτο επεισόδιο, απλώς είναι το πιο τραγικό.

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Η εξωτερική πολιτική ασκείται με βάση και με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον της χώρας.

Αυτή είναι η καραμέλα που λέγαμε. «Το δημόσιο συμφέρον της χώρας». Κάποτε μας το έλεγαν για να δικαιολογήσουν τα ελληνικά στρατεύματα που έστελναν στην Κορέα, σήμερα το επικαλούνται για να αιτιολογήσουν την παραμονή  ελληνικών στρατιωτικών μονάδων που βρίσκονται στο Αφγανιστάν, στην Σομαλία κι αλλού, αλλά και να δικαιολογήσουν την συνεργασία τους με τον χωροφύλακα που έχουν οι Αμερικάνοι στην Μέση Ανατολή.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

31 Μαΐου 2010 στις 6:02 μ.μ.

Περιγραφή του ΜΙΝΩΑ 2010 εικονικές αερομαχίες , και μερικές φωτο από τις κοινες ασκήσεις..

http://garizo.blogspot.com/2010/05/2010.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger