Home » , » Σκευωρία ενάντια στον Μαντέλη

Σκευωρία ενάντια στον Μαντέλη

Από giorgis , Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010 | 3:51 μ.μ.

«Ελεύθερος θα παραμείνει ο πρώην υπουργός κ. Τάσος Μαντέλης, κατηγορούμενος στην υπόθεση της Siemens, αφού το Συμβούλιο Εφετών με βούλευμα του λύνει τη διαφωνία που είχε προκύψει για το θέμα της προφυλάκισης, μεταξύ ανακρίτριας και Εισαγγελέα, υπέρ της άποψης της δικαστικής λειτουργού για την επιβολή όρων.
Με το βούλευμα, ο κ. Μαντέλης καλείται, για να παραμείνει ελεύθερος, να καταβάλει ως εγγύηση το χρηματικό ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ, ενώ του επιβάλλεται και ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα».

Μάλιστα. Οι δικαστές μας αποφάσισαν. Δεν έπρεπε να δει τα κάγκελα της φυλακής ένα παιδί του συστήματος. Άλλωστε δεν είναι κανένα ταλαίπωρο πρεζόνι που «έσπρωξε» την «άσπρη» για να εξασφαλίσει την δόση του. Ούτε κανένας φτωχοδιάβολος που έκανε κάποια «μπούκα» για να «τα φέρει βόλτα». Πόσο μάλλον δεν είναι κάποιος διαδηλωτής που άσκησε «αντίσταση κατά της αρχής». Αυτοί είναι «εγκληματίες» και τους αξίζει «παραδειγματική τιμωρία» και το μέτρο της προφυλάκισης είναι αναγκαίο.

Μαντέλης λέγετε ο άνθρωπος και χρημάτισε υπουργός αστικής κυβέρνησης και όχι Χρυσοβαλάντης Πουζιαρίτης, διαδηλωτής. Με υπουργική Μερσεντές και αστυνομική φρουρά κυκλοφορούσε και όχι «αδέσποτος» σε διαδηλώσεις.

Και στο φινάλε γιατί κατηγορούν το Πασοκικό στέλεχος. Σκευωρία υπάρχει εναντίον του. Οπως έγραψε και ο Σ. Κασιμάτης στην «Καθημερινή»: «Ο Τάσος Μαντέλης δεν θυμόταν ούτε καν το όνομα του Γερμανού, που του τηλεφώνησε μια ωραία μέρα, του συστήθηκε ως στέλεχος της Siemens Γερμανίας και -όπως κατέθεσε στην ανακρίτρια- του είπε ότι η εταιρεία τον εκτιμούσε πολύ και ήθελε να υποστηρίξει τον εκλογικό αγώνα του με μία χορηγία. Ο Τ. Μαντέλης δέχθηκε και όλοι μας σήμερα βλέπουμε τον διασυρμό του...

Ας γίνει, λοιπόν, μάθημα σε όλα τα παιδάκια το πάθημα του μικρού Τάσου: Αν σας πλησιάσει στο πάρκο ένας άγνωστος κύριος και σας ζητήσει να τον ακολουθήσετε στο σπίτι του για να σας δώσει καραμέλες, φεύγετε τρέχοντας και φωνάζετε τη μαμά σας! (Παρεμπιπτόντως, νομίζω ότι οι δικαστικές αρχές αδικούν κατάφωρα τον Τάσο Μαντέλη. Αντί να στρέφονται εναντίον του, θα έπρεπε να καλέσουν τον κηδεμόνα του και να του απαγγείλουν την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου...)».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 8:28 μ.μ.

Βαθεια σκευωρια κυριως του κηδεμονα..Ο Μαντελης ειναι το καμαρι της Κεφαλονιας,παιδι τζιμανι,ο,τι καλυτερο εχει βγαλει η αναρχοπασοκοαριστερα.Αληθεια σας λεω,φτωχοπαιδο ξεκινησε φτωχοπαιδο θα πεθανει,,Ο Σημιτης ο κινεζος τα φταιει ολα και ο Ρουκος απο τα κραβαρα..
Η ΤΖΟΚΟΝΤΑ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger