Home » , » "Ειδησούλες" απ' τα "ψιλά" των εφημερίδων.

"Ειδησούλες" απ' τα "ψιλά" των εφημερίδων.

Από giorgis , Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010 | 4:38 μ.μ.

Δυο «ειδησούλες» από την ίδια εφημερίδα. Γράφει σήμερα ο «Αγγελιοφόρος»:
«Στους 18 έφτασε ο αριθμός των θυμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου μετά το θάνατο άλλων τριών υπερηλίκων με υποκείμενα νοσήματα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων το σύνολο των ατόμων που έχουν προσβληθεί από τη λοίμωξη που προκαλεί ο ιός του Δυτικού Νείλου έχει φτάσει τους 177».

Αυτό που δεν γράφει η εφημερίδα είναι ότι γ’ αυτούς τους θανάτους-δολοφονίες ευθύνεται η «σοσιαλιστική» κυβέρνηση του Μνημονίου επειδή φέτος μείωσε τον προϋπολογισμό για τις κωνωποκτονίες κατά 50%!!!

Σε άλλο δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας διαβάζουμε:

«Αυξάνονται δραματικά οι αυτοκτονίες

Δεκάδες τηλεφωνήματα δέχεται καθημερινά η γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία "1018" της οργάνωσης "Κλίμακα", γραμμή που λειτουργεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας. Τριάντα πέντε άνθρωποι κατά μέσο όρο τηλεφωνούν καθημερινά στους ψυχολόγους της οργάνωσης και δηλώνουν αποφασισμένοι να θέσουν τέρμα στη ζωή τους.
Η γραμμή ένα χρόνο πριν δεχόταν περίπου 15 τηλεφωνήματα την ημέρα, ενώ ο ψυχολόγος της "Κλίμακας" Αρης Βιόλατζης αποδίδει την τεράστια αύξηση όχι μόνο των τηλεφωνημάτων αλλά και των αυτοκτονιών που έχουν συμβεί μέσα στο 2010, στην οικονομική κρίση».

Αυτό που προσπερνάει η εφημερίδα, σ’ αυτή την περίπτωση είναι το ποιοί και ποιες πολιτικές μας οδήγησαν στην «οικονομική κρίση» -καπιταλιστική κρίση είναι στην πραγματικότητα-. Επίσης η εφημερίδα δεν μας λέει ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί που το στρες, η κατάθλιψη, η ανασφάλεια, η ψυχολογική πίεση που τραπεζίτες και «εισπρακτικές εταιρίες» ασκούν, έχει σαν αποτέλεσμα εκατοντάδες άνθρωποι κάθε χρόνο να γίνονται αυτόχειρες.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 7:24 μ.μ.

Υπάρχει και η περίπτωση κατά την οποία κάποιος αποφασισμένος να αυτοκτονήσειθελήσει να πάρει και άλλους μαζί του από την........ανώτερη ταξη. Γενικά δεν έχουν ιδέα τι μπορεί να κάνει αυτός που δεν έχει πλέον να χάσει τίποτα. Γι αυτό θα πρέπει να προσέχουν

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger